Vergisiz cihaz kampanyasında ödeme yapılan kart öğrenciye mi ait olmalı?

449596

Hectopat
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir şart var mı? Örnek olarak babamın kartı ile ödeme yapabilir miyim?
Son olarak geri ödemenin yapılacağı IBAN adresinin benim IBAN'ım olması gerektiğini biliyorum.

Ödeme yaptığın hesap senin adına olmalı. Yani babanın kredi kartını kullanamazsın. Geri ödeme, telefonu alırken kullandığın kendi hesabına yapılacak.
Yani babanın kredi kartını kullanamazsın.

Bu bilgiyi nereden aldınız acaba? Ben sadece ürünün faturasının öğrenciye kesilmesi gerektiğini okudum, kaynak verir misiniz?

'Satın alınacak olan cihazlar için düzenlenecek olan faturaların destekten yararlanacak olan öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını da içerecek şekilde düzenlenmesi ve fatura içinde başka bir ürün olmaması gerekiyor.'

Bu bilgiyi nereden aldınız acaba? Ben sadece ürünün faturasının öğrenciye kesilmesi gerektiğini okudum, kaynak verir misiniz?

'Satın alınacak olan cihazlar için düzenlenecek olan faturaların destekten yararlanacak olan öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasını da içerecek şekilde düzenlenmesi ve fatura içinde başka bir ürün olmaması gerekiyor.'
1700163291239.png

Ödeme yaptığın hesap senin adına olmalı. Yani babanın kredi kartını kullanamazsın. Geri ödeme, telefonu alırken kullandığın kendi hesabına yapılacak.
Öyle bir şey yok hocam. Parayı yatıracakları hesabın IBAN'ını kendin veriyorsun yani IBAN'ı verdiğin hesabın öğrenciye ait olması yeterli.

Attığınız fotoğrafta IBAN numarası ve hattın öğrenciye ait olması diyor hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı