Trencmivront
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Asus Vivobook S15
Ryzen 9 8945HS
Radeon 780M
32GB RAM
1TB SSD
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Elimdeki telefon Redmi 9 64 GB. Çok üst düzey bir şey almak istemediğimden vergisiz telefonlara yönelmek istedim. Vergi indirimini geri alabilenler sürecin ne kadar sürdüğünü ve sıkıntılarını anlatabilir mi?
Kimse cevap vermiyor bari kendi kendime yazayım.
Samsung Galaxy M34 aldım.
Başvuru yaparken Firma VKN/TCKN kısmına kendime kimlik numaranızı kabul etmiyor, satıcının vergi kimlik numarasını girmeniz gerekiyor. Satıcı VKN'de Satış Sözleşmesinde aracı firma kısmında yazıyor. Veya faturada VD'nin yazan numarayı yazın direkt. Aynı şey.
Fatura no hatalı uyarısı alırsanız belge no ile tekrar deneyin.
Uygulama üzerinden yapıyorsanız belge üzerindeki karekodu okutarak ta yapabilirsiniz.
IMEI numarası için telefon tuş takımına *#06# yazın. Çift IMEI var ise ikisini de yazın.
IBAN ve iletişim numarası kısmında dikkat edin.
Şimdi kuluçkaya yatma zamanı. Bakalım ne kadar sürecek.
Kimse cevap vermiyor bari kendi kendime yazayım.
Samsung Galaxy M34 aldım.
Başvuru yaparken Firma VKN/TCKN kısmına kendime kimlik numaranızı kabul etmiyor, satıcının vergi kimlik numarasını girmeniz gerekiyor. Satıcı VKN'de Satış Sözleşmesinde aracı firma kısmında yazıyor. Veya faturada VD'nin yazan numarayı yazın direkt. Aynı şey.
Fatura no hatalı uyarısı alırsanız belge no ile tekrar deneyin.
Uygulama üzerinden yapıyorsanız belge üzerindeki karekodu okutarak ta yapabilirsiniz.
IMEI numarası için telefon tuş takımına *#06# yazın. Çift IMEI var ise ikisini de yazın.
IBAN ve iletişim numarası kısmında dikkat edin.
Şimdi kuluçkaya yatma zamanı. Bakalım ne kadar sürecek.
Son düzenleme: