Veridyen vs GüzelHost

SMTP desteklediği olduğu için istediğiniz uygulama ile kullanabilirsiniz.
Mobil de Outlook, bilgisayar da ise Thunderbird üzerinden erişim sağlıyorum.

O zaman IOS'un mail uygulamasına Outlook üzerinden ekliyebilirim sanırım.

Hayırlı olsun.

Kurumsal mailide guzel hostingden veya GoDaddy'den satın alabilirsiniz.

Genellikle herkes Outlook kullanıyor. Ama mobilde Gmail uygulaması üzerindende kullanmak mümkün. BH'in Android için uygulaması var.

Mesela GoDaddy'den aldım veya güzelhosttan, bunu Gmail uygulamasında kullanabilecek miyim?

Hocam merhaba sanırım zamanında IPhone'da teknisyendiniz ben iPhone 11 aldım Turkcell pasaj üzerinden bunun garantisi ne zaman başlar.

Zamanında değil halen teknisyenim, telefonu Wi-Fi'ya bağladıktan sonra etkinleştirme ekranı gelir etkinleştirme ekranını geçince garanti başlar. Şimdi alıp 1 sene sonra etkinleştirirseniz örnek veriyorum garanti o zaman başlar.

Zamanında değil halen teknisyenim, telefonu Wi-Fi'ya bağladıktan sonra etkinleştirme ekranı gelir etkinleştirme ekranını geçince garanti başlar. Şimdi alıp 1 sene sonra etkinleştirirseniz örnek veriyorum garanti o zaman başlar.

Teşekkürler hocam birçok kaynakta teslim tarihinde başlar denilince sistem yenilendi sandım.

Teşekkürler hocam birçok kaynakta teslim tarihinde başlar denilince sistem yenilendi sandım.

Yasal haklarınız fatura tarihi ile garantiniz cihazı etkinleştirince başlar. Şöyle örnek vereyim, satışta bir cihaz kozmetik olarak kusurlu çıkıyor ve bunu değiştirmemiz gerekiyor. Etkinleşmediği için için cihaz garantisiz gözüküyor ve cihazı açıp etkinleştirdikten sonra değişimini sağlayabiliyoruz.

Yasal haklarınız fatura tarihi ile garantiniz cihazı etkinleştirince başlar. Şöyle örnek vereyim, satışta bir cihaz kozmetik olarak kusurlu çıkıyor ve bunu değiştirmemiz gerekiyor. Etkinleşmediği için için cihaz garantisiz gözüküyor ve cihazı açıp etkinleştirdikten sonra değişimini sağlayabiliyoruz.

Çok teşekkürler aydınlattığınız için.

Çok teşekkürler aydınlattığınız için.
Rica ederim. Hayırlı olsun cihazınız.

Doğru tercih yapmışsınız. Her iki firmada iyi firma fakat guzel.net.tr köklü ve profesyonel firma.
Hocam tema için hangi siteleri kullanıyorsunuz ? Yemek tarifi sitem için güzel bir tema arıyorum da konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Rica ederim. Hayırlı olsun cihazınız.

Hocam tema için hangi siteleri kullanıyorsunuz ? Yemek tarifi sitem için güzel bir tema arıyorum da konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?
Ben WP kullanmyorum. Themeforest'den HTML tema alıp kendimiz PHP'ye çevirdik.
Fakat WP kullanacaksanız birtema.com'un temaları çok çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı