Verilen borç nasıl istenir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba samimi değiliz ama arkadaşız kankayız öncelikle bunu demek istiyorum. Çarşıya giderken gördüm dolmuş durağında bekliyordu beni gördü selam verdi sonra 50 lira istedi ve 50 liram yoktu 100 lira verdim sonra hesaplaşırız dedim tokalaştık gittim bu salı günü yaşandı 2 gündür okulda takılıyoruz bende konusunu açmadım oda bir şey demedi. Vermemezlik yapmaz diyerek umursamadım ama unutturmaya çalışıyor olabilir diye burada konu açtım. Lise sona gidiyoruz yani yaşımız küçük değil, nasıl isteyebilirim borcunu güzelce?

Düzgünce paraya ihtiyacınız olduğunu belirterekten isteyebilirsiniz. En sinir olduğum nokta da bu: Kendi paranızın dilencisi olmak. Bu yüzden ne kimseden borç alırım ne de isterim.

Merhaba samimi değiliz ama arkadaşız kankayız öncelikle bunu demek istiyorum. Çarşıya giderken gördüm dolmuş durağında bekliyordu beni gördü selam verdi sonra 50 lira istedi ve 50 liram yoktu 100 lira verdim sonra hesaplaşırız dedim tokalaştık gittim bu salı günü yaşandı 2 gündür okulda takılıyoruz bende konusunu açmadım oda bir şey demedi. Vermemezlik yapmaz diyerek umursamadım ama unutturmaya çalışıyor olabilir diye burada konu açtım. Lise sona gidiyoruz yani yaşımız küçük değil, nasıl isteyebilirim borcunu güzelce?

Kanka senin bana 100 lira borcun vardı verebilir misin de yüksek ihtimalle yanımda param yok falan der sende tamam yarın unutma ama dersin.

Düzgünce paraya ihtiyacınız olduğunu belirterekten isteyebilirsiniz. En sinir olduğum nokta da bu: Kendi paranızın dilencisi olmak. Bu yüzden ne kimseden borç alırım ne de isterim.

Şu anda bu durumu yaşıyorum, Forza Horizon 4 alacağım ve sadece ayak üstü sohbetim olan bir arkadaşımın ödemediği borç yüzünden alamiyorum.

@erayisteya, bu yüzden kardeşim ne kimseden borç alın ne de verin. Sırf birisi borç vermediğiniz için küsecekse de bırakın küssün, o kişiden hayır gelmeyecektir zaten.

@erayisteya, bu yüzden kardeşim ne kimseden borç alın ne de verin. Sırf birisi borç vermediğiniz için küsecekse de bırakın küssün, o kişiden hayır gelmeyecektir zaten.

130 lira için 3 haftadır beni oyalayan birisiyle konuşmaya değmez zaten, borcu alıp arkadaşlığımı keseceğim. Arkamdan ne derse de desin.

Bence borç 20-30 liradan fazla verilecek bir şey değil çünkü borç dediğimiz şey o an acil olan bir şey tamam mesela metroya bineceksindir akbilinde para yoktur gibi şeyler normal ama bazı şeyler lükse kaçıyor mesela bir gün arkadaşım benden şoktaki dubai çikolatasını almak için 100 lira istemişti aşırı saçma geliyor acil değil bir şey değil neden bir çikolata için borç istersin ki?

Eğer cüzi bir miktarsa yemek yiyelim diye götürürsün bir yere. Hesabı usul usul ona kitleyip borcu silebilirsin.

Yanına git bana ödemen vardı genç de, ben arkadaşa kaç sene önce 12 bin borç verdim yıllardır param yok diye tutturuyor kimseye borç verilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı