Verilen son 3 uyarımın içeriği gözükmüyor

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.887
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle konuya @Emre C ya da @Recep Baltaş cevap verirse sevinirim.

Üçtür verilen uyarımın içeriği gözükmüyor. Lütfen sistemsel hata diyip geçiştirmeyin, çocuk kandırıyor gibi oluyor. Hadi bir olur, iki olur ama üçte de sistemsel hata olamaz. Ben kendim de site moderatörüydüm, bu tarz şey sistemsel hata olamaz. Hangi yorumdan uyarı aldığımı bilemezsem ona nasıl dikkat edebilirim ki? Siteyi eleştirenlere falan böyle mi davranılıyor acaba? Merak ettiğim için soruyorum.

1638478114723.png


1638478124478.png


1638478131979.png


1638478183599.png


Kural 6 olanlara özel mesaj bile gönderilmedi.
 
Merhabalar, bazı uyarılarda özel mesaj ya da hangi mesajınızdan dolayı uyarı aldığınız görünmeyebilir.

Sadece bazı uyarılar için özel mesajlar hazırlandı. Herkes bu uyarıları alırken özel mesaj almıyor ve hangi mesajından dolayı aldığını görüntüleyemiyor.

Hangi yorumdan uyarı aldığımı bilemezsem ona nasıl dikkat edebilirim ki?
Haklısınız, hangi mesajınızdan aldığınızı görmenizi ayarlamaya çalışacağım. 🙏
 
@Emre C, merhabalar. İlginiz için teşekkür ediyorum, bekliyorum.

@Emre C, demek istediğimi şu şekilde anlatayım:
Öncelikle bir sebepten dolayı uyarı alınıyor, rapor yoluyla da sormaktan açıkçası çekiniyorum. Cevap gelmiyor, tekrar sorunca da bu sefer rapor sistemi yasağı verilirse diye tekrar soramıyorum. Bu da ciddi anlamda forumdan soğutuyor, aldığımız uyarının içeriğini bile öğrenememek oldukça can sıkıyor.

Normalde bu konuyu açmak bile istemezdim. Ancak rapor yoluyla da dönüş çok zar zor oluyor, konusunu açmak zorunda kaldım. Bu konuda biraz daha dikkatli olabilir misiniz? Ben yaklaşık 20-25 dakika bununla uğraştım, giden vaktime yazık değil mi?
 
Son düzenleme:
Uyarı onaylama ekranında ve uyarı detaylarınadki onaylama durumunun altında hangi mesajınızdan dolayı uyarı aldığınız artık gözükecek. Ama bir durumda yine gözükmeyebilir, bu durumda orada da belirttik rapor sistemini kullanırsanız hangi mesajınzıdan dolayı uyarı aldığınız belirtilecektir.

uyarıonay.png
uyarıdetayları.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı