Veriler kaybolmadan format atmak

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atacağım. Elimde 1 adet flash bellek var ve 30 GB'lık çok önemli dosyalarım harddiskime attım ama format atarken hardiskimdeki verilerim zarar görürse bu dosyaları ben ne yapacağım? Format atmam lazım sıfırlama değil.

Ayarlardan dosyaları kaldırmadan bilgisayarı sıfırlama seçeneği olması lazım. Arama çubuğuna bu bilgisayarı sıfırla yazarak bulabilirsin.

Ayarlardan dosyaları kaldırmadan bilgisayarı sıfırlama seçeneği olması lazım. Arama çubuğuna bu bilgisayarı sıfırla yazarak bulabilirsin.
Kardeşim adam format lazım diyor sıfırlama demiyor. Neden düzgün okumuyorsun?
Bilgisayarıma format atacağım. Elimde 1 adet flash bellek var ve 30 GB'lık çok önemli dosyalarım harddiskime attım ama format atarken hardiskimdeki verilerim zarar görürse bu dosyaları ben ne yapacağım? Format atmam lazım sıfırlama değil.
Format atarken sıfırlayacağınız diskleri seçmenizi ister. Dosyalarınızın olduğu diski seçmeyin diğer diski seçin bu sayede dosyalarınız silinmeden format atmış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulut sitelerine yükleyebilirsin. Mesala Mega, Degoo gibi. Hem dosyalarına istediğin yerden ulaşabilirsin.
Ben şuan Mega'ya 17 GB dosya gönderiyorum.
Adsız.jpg

Yardımlarınız için teşekkürler eski bir bilgisayarım vardı eski bilgisayarıma dosyalarımı attım eski bir bilgisayar ile 2 bilgisayarımada format atacağım hayırlı forumlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı