Versace Eros EDP vs Eros Flame EDP

Maalesef deneyemem boyner için 1-1.30 saatlik yol gitmem gerek ve hava çok sıcak ama profumo daha önce koklamıştım ve güzel gelmişti.

Peki sizce profumo kumral tenlilere uygun mudur?
Ten renginizin pek bir etkisi yok aslında parfüm uygunluğuyla hocam. Parfümün teninize uygun olup olmadığını teninize sıkıp kokunun durumuna bakınca anlarsınız. Kokunun durumu derken neyi kastettiğimi şöyle açıklayayım:

Benim kendi tenime çok yakışan baharatlı bir parfümüm var. Bu parfüm bende tarçınlı ve tatlı kokuyor, 2-3 fıs sıksam bile koku bayağı yayılıyor. Bu parfümü başka bir arkadaşımın teninde denedik. O arkadaşımda koku bayağı kötü koktu ve 30 dakika sonra kayboldu. Oradan anladık ki o parfüm onun tenine göre değilmiş. Aynı parfüm benim tenimde tatlı kokuyor, yoğun kokuyor ve 7-8 saat boyunca bu koku devam ediyor, ama arkadaşımın teninde koku kötü koktuğu gibi 30 dakika sonra kayboluyor. Bu arkadaşımda aynı benim gibi bembeyaz bir tene sahipti bu arada. Onun teninde baharatlı ve odunsu kokular hiç kokmuyor ama çiçekli kokular iyi kokuyor, bende de çiçekli kokular kokmuyor mesela.

Parfümü bileğinize ya da elinizin üstüne sıkın ve kokuyla 1 gününüzü geçirin. Parfümü ara ara koklayın, kokunun gidişatına bakın, kokunun yayılımına bakın. Teninize uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz kokuyla 1 gün geçirerek.

@zvack hocam versace eros flame almayı düşünüyorum sizce iyi mi? Kalıcılığı ve yayılımı nasıldır? 20 yaş altına uygun mudur? Dışarı çıkarken, okula giderken vb. Durumlarda kullanıcam. Aslında aklımda giorgio armani aqua de gio profumo vardı ama versace eros flame de aklıma takıldı.
Hocam çok güzel bir koku ama bence dediğiniz yerlere göre normal Eros daha iyi gider. Kalıcılığı 8 saat yayılımları iyi Eros ve Eros Flame modellerinin ayrıca Profumo üretimden kalktı diye biliyorum onu bulmanız zor çakma olabilir temkinli davranmak gerek o duruma.

Hocam çok güzel bir koku ama bence dediğiniz yerlere göre normal Eros daha iyi gider. Kalıcılığı 8 saat yayılımları iyi Eros ve Eros Flame modellerinin ayrıca Profumo üretimden kalktı diye biliyorum onu bulmanız zor çakma olabilir temkinli davranmak gerek o duruma.
normal eros yaklaiık kaç saat kalıcılığı var

sizde normal eros EDT mi EDP mi??

doldurma parfumde erosu kullandım ağır geldi ilk orijinal parrfumum olacak

normal eros yaklaiık kaç saat kalıcılığı var

sizde normal eros EDT mi EDP mi??

doldurma parfumde erosu kullandım ağır geldi ilk orijinal parrfumum olacak
Bendeki EDT, 6-8 Saat kalıcılığı oluyor okuldan geldiğimde ablam parfümü fark etmişti. Yayılımı da iyi bir parfüm bence alabilirsiniz ilk parfüm için güzel ve popüler bir başlangıç olur fakat EDP almanız bence daha iyi olur çünkü 12 Saate kadar kalıcı o model.

@zvack merhaba şu an parfüm almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz ile versace eros EDT alacaktım fakat aklıma versace Dylan Blue da takıldı sizce hangisini alayım çok kararsız kaldım.

@zvack merhaba şu an parfüm almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz ile versace eros EDT alacaktım fakat aklıma versace Dylan Blue da takıldı sizce hangisini alayım çok kararsız kaldım.
Versace Dylan Blue’ye da sahibim hatta sizin için 3’ünü bir şimdi yoklamak için kokladım. Üçüde mükemmel kokular sadece tarzınıza göre seçin.
Bana göre tarzları bu şekilde hangi şekilde kullanmak istiyorsanız ona göre seçin ama unutmayın bunlar benim koku tarzıma göre, belki siz aldığınızda size daha farklı gelebilir.

Dylan Blue> 4 Mevsime uygun, beyaz yakalı, maskülen herkesin seveceği ve kimseyi baymayacak koku. Eşsiz bir koku değil.
(İnsanlar bu parfüme genelde Bleu de Chanel ve Sauvage karışımı diyorlar.)

Eros> yaz hariç her mevsime uygun, daha enerjik ve parti dolu. Eşsiz bir kokuya yakın ama değil.

Flame> yaz ve ilkbahar hariç her mevsime uygun, daha çok date ve kış parfümü, eros’un baharatlandırılmış versiyonu. Eşsiz bir koku.

Aslında her parfümün şişesine göre bir kokusu oluyor, rengine ve şekline göre nasıl bir kokusu olacağını az çok tahmin edebiliyorsunuz. Mesela
Flame- kırmızı = baharatlı.
Dylan Blue- Lacivert = maskülen.
Eros- Açık Mavi = enerjik.

Ayrıca, bence bir mağazada denemelisiniz bu parfümler az para değil, beğenmezseniz yazık olur. Biraz arabayla yol gidin ve aklınızda olan tüm parfümlerin tester versiyonlarını deneyin. En beğendiğinizi alın.

Dosya Ekleri

• IMG_2652.jpeg
    IMG_2652.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
Versace Dylan Blue’ye da sahibim hatta sizin için 3’ünü bir şimdi yoklamak için kokladım. Üçüde mükemmel kokular sadece tarzınıza göre seçin.
Bana göre tarzları bu şekilde hangi şekilde kullanmak istiyorsanız ona göre seçin ama unutmayın bunlar benim koku tarzıma göre, belki siz aldığınızda size daha farklı gelebilir.

Dylan Blue> 4 Mevsime uygun, beyaz yakalı, maskülen herkesin seveceği ve kimseyi baymayacak koku. Eşsiz bir koku değil.

Eros> yaz hariç her mevsime uygun, daha enerjik ve parti dolu. Eşsiz bir kokuya yakın ama değil.

Flame> yaz ve ilkbahar hariç her mevsime uygun, daha çok date ve kış parfümü, eros’un baharatlandırılmış versiyonu. Eşsiz bir koku.

Aslında her parfümün şişesine göre bir kokusu oluyor, rengine ve şekline göre nasıl bir kokusu olacağını az çok tahmin edebiliyorsunuz. Mesela

Ayrıca, bence bir mağazada denemelisiniz bu parfümler az para değil, beğenmezseniz yazık olur. Biraz arabayla yol gidin ve aklınızda olan tüm parfümlerin tester versiyonlarını deneyin. En beğendiğinizi alın.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Aslında kör alış değil Dylan bleu denemiştim sevdiğimi hatırlıyorum fakat kokusunu hatırlamıyorum versace eros zaten muadilini kullandığım parfüm orijinalininden farklı kokmasına rağmen arkadaşlarım kokuyu beğenmişlerdi orijinalini boynerde denemiştim hoşuma gitmişti.

@zvack tabi ki herkesin koku zevki farklıdır fakat sizin tercihiniz Dylan bleu mu yoksa eros mudur

Son düzenleme:
Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Aslında kör alış değil Dylan bleu denemiştim sevdiğimi hatırlıyorum fakat kokusunu hatırlamıyorum versace eros zaten muadilini kullandığım parfüm orijinalininden farklı kokmasına rağmen arkadaşlarım kokuyu beğenmişlerdi orijinalini boynerde denemiştim hoşuma gitmişti.

@zvack tabi ki herkesin koku zevki farklıdır fakat sizin tercihiniz Dylan bleu mu yoksa eros mudur
Eros.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı