Ten renginizin pek bir etkisi yok aslında parfüm uygunluğuyla hocam. Parfümün teninize uygun olup olmadığını teninize sıkıp kokunun durumuna bakınca anlarsınız. Kokunun durumu derken neyi kastettiğimi şöyle açıklayayım:Maalesef deneyemem boyner için 1-1.30 saatlik yol gitmem gerek ve hava çok sıcak ama profumo daha önce koklamıştım ve güzel gelmişti.
Peki sizce profumo kumral tenlilere uygun mudur?
Benim kendi tenime çok yakışan baharatlı bir parfümüm var. Bu parfüm bende tarçınlı ve tatlı kokuyor, 2-3 fıs sıksam bile koku bayağı yayılıyor. Bu parfümü başka bir arkadaşımın teninde denedik. O arkadaşımda koku bayağı kötü koktu ve 30 dakika sonra kayboldu. Oradan anladık ki o parfüm onun tenine göre değilmiş. Aynı parfüm benim tenimde tatlı kokuyor, yoğun kokuyor ve 7-8 saat boyunca bu koku devam ediyor, ama arkadaşımın teninde koku kötü koktuğu gibi 30 dakika sonra kayboluyor. Bu arkadaşımda aynı benim gibi bembeyaz bir tene sahipti bu arada. Onun teninde baharatlı ve odunsu kokular hiç kokmuyor ama çiçekli kokular iyi kokuyor, bende de çiçekli kokular kokmuyor mesela.
Parfümü bileğinize ya da elinizin üstüne sıkın ve kokuyla 1 gününüzü geçirin. Parfümü ara ara koklayın, kokunun gidişatına bakın, kokunun yayılımına bakın. Teninize uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz kokuyla 1 gün geçirerek.