Versatile 300W PSU alınır mı ?

Güç kaynağı hakkında düzgün bir bilgi yok. Kendi sitesinde bile 12V kanalından kaç W verdiği gibi değerler yazmıyor. Sitesi düzgün bir arayüze bile sahip değil. Uzak durun bence.

Edit: Görseller üzerinde yazıyormuş yeni fark ettim.

Geçen hafta sistemimde Power Boost marklı Power'ım yandı kullanmayın almayın lanet markalı PSU'yu.
Güç kaynağı hakkında düzgün bir bilgi yok. Kendi sitesinde bile 12V kanalından kaç W verdiği gibi değerler yazmıyor. Sitesi düzgün bir arayüze bile sahip değil. Uzak durun bence.

Edit: Görseller üzerinde yazıyormuş yeni fark ettim.
1 aylık konu hortlamış bari sonucu yazayım. 20 gün kadar önce konuda belirttiğim güç kaynağını aldım ve sisteme montajını yaptık. 12V kanalından 150-180W arası tüketim yapan bileşenleri stres testine sokunca sistemde bir sorun çıkmadı. Şu an tek sorun arada PC açılmıyor. Ev şimdilik yerinde duruyor havaya uçmadık 😁

Tabi +3000 liralık sisteme bunu takmayın ama 100TL bandına PSU bakıyorsanız bence alınabilir.

(Ek bir önemli bilgi vereyim PSU içinde dolanan boşta bir vida vardı. Güç kaynağının içini açıp aldım yoksa büyük ihtimalle o vida kısa devre yaptırıp PSU yakardı. )

Bunun hakkında hiç inceleme bulamadım. Bir arkadaşın Hadron marka güç kaynağı yanmış ve yeni bir PSU arıyor. Ben de bunu buldum, bağlantı seçenekleri ve 12V kanalından +300W vermesi iyi gibi geldi. Bana maksimum 120TL olacak şekilde en iyisi bu gibi geldi ama kalitesi hakkında emin olamadım. Tabi bir FSP kalitesi beklemiyorum ama en azından Power Boost kalitesini verir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Alternatif öneri varsa maksimum 120TL fiyata minimum 300W PSU önerisi alabilirim.
bunun 500w alacağım normalde corsair alacaktım dolar sağolsun 8.5 olunca mecburen bütçe düştüm aldı mı arkadaşınız acaba memnun mu

Bunun 500W alacağım normalde Corsair alacaktım dolar sağ olsun 8.5 olunca mecburen bütçe düştüm aldı mı arkadaşınız acaba memnun mu?
Bir üstteki mesajımda ürünü kabaca anlattım. Üstte de dediğim gibi pahalı PSU almaya değecek +3500TL sistemi olanlar bence masraftan kaçmayıp kaliteli PSU modelleri alsınlar ama 1000-1500TL edecek sisteme 500TL PSU parası veremem ucuz bir şey lazım derseniz tabi alınabilir.

Arkadaş şu an memnun. Tabi ilerde ne olur bilemem.

Bir üstteki mesajımda ürünü kabaca anlattım. Üstte de dediğim gibi pahalı PSU almaya değecek +3500TL sistemi olanlar bence masraftan kaçmayıp kaliteli PSU modelleri alsınlar ama 1000-1500TL edecek sisteme 500TL PSU parası veremem ucuz bir şey lazım derseniz tabi alınabilir.

Arkadaş şu an memnun. Tabi ilerde ne olur bilemem.
aldım 1 haftadır kullanıyorum aşırı sessiz şuanlık bir problem çıkarmadı bana

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı