Vestel 22FA7100 Led TV'yi Monitör Olarak Kullanma

Tmmydclx

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi sizce bu TV monitör olarak kullanılabilir mi? Yani orta segment bir bilgisayar monitörünün verdiği keyfi verir mi cevaplarınızı bekliyorum.

1920x1080 çözünürlüğe sahip ve ekran yenileme hızı 400 Hz fiyat olarak 500-600 TL civarlarında geziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
TV'lerin giriş gecikmesi biraz fazla olur. Ayrıca 400 Hz yazması 400 Hz elde edeceğiniz anlamına gelmez. PC bağlayınca 60 Hz'ten öteye gidemeyeceksiniz. Öte yandan 22"te 1080p sorun teşkil etmez.

Yalnız bu fiyata dah iyi monitör alabilirken TV almanızdaki amaç ne?

Şimdi şöyle bir durum var odada eskiden kalma bir televizyon var baya eski bir şey bahsettiğim şekilde bir şey yaparsam eğer dahili hd uydu alıcısına terfi etmiş olacağım aynı zamanda çift hdmi çıkışı olduğu için bir çıkıştan bilgisayarımı bağlarım diye düşündüm ayriyetten usb girişi de mevcut yani bilgisayarla uğraşmak istemediğim zamanlarda çeşitli dosya yada film müzik olsun usbden de işlerimi halledebilirim diye düşündüm bu yüzden yoksa bende sizin gibi düşünüyorum recep bey :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı