Vestel 42PF8575 mavi ışık yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor

Merhabalar ben Vestel tvyi güncellemek için yazılımı USB ye attım ve doğru şekilde kurmaya çalıştım ancak TV kapandı ve ekranda Vestel logusu durur bir şekilde açılmayı bekliyor ama açılmıyor sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor.
 
Arkadaslar meraba tv tamircisiyim anlattıgınız konu
vestel tv kırmızı mavi işik yanıp sonuyorsa sureklı durmadan yanıp sonuyorsa

tv arkasında sıkart gırısı veya hd mi kabloyu cıkartın anten kaplosu cıkarın tv ye takılı bişey kalmasın fişi cıkarıp 30 dk bekleyin kondanstor voltajları bosalsın

30 dk ardından fişitakerken fişin kevsek olmamasına dikkat edin kumandadan acın tvyi suan acılması gerek

Acılmıyorsa tvniz güncelleme modunda
Yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.

Hepsini denedim hatta TV sorun çıkardıktan sonra başka TV koydum yerine 2-3 gün tekrar tekrar denedim fişe taktım yine aynı sorun . Source tuşunu falan denemedim ama yine aynı mavi ışık yanıp sönerken orada kalıyor ekran gelmiyor.

Şuan başka ildeyim öneri olursa ilk fırsatta denerim ama muhtemelen anakart değişimi olacak gibi görünüyor araştırmalarıma göre.


mrb tvnizin skart hdmi kablolarını cıkarın 30 dk bekletin fişi cekin

tvde takılı birsey kalmasın 30 dk ardından bişey takmadan tv fişini takın kumandadan acın

eger sorun halen devam ediyorsa tvnizin yazılımını güncellettirin yada farklı bir versıon yazılım attırın bazen video player zamanla bozuluyor tv işigi yanıp sonuyor tekrarlıyorsa besleme katı heryer saglam tv yazılımı okuyoyamadı için sureklı bu durumu tekrarlar. iyi gunler dilerim
 
Benim Sorunum İse Vestel Color 22PF5021K Marka Televizyonda Kırmızı Işık Yanıp Sönüyor Açtığımda İse Uzun Süre Sinyal olmadığı İçin Bekleme Moduna Almıştır Diyor Lütfen Yardım Edin! Ben bilgisayara Bağladım 2 monitör Olarak HDMI Kablosu İle Mavi Kablo Bağladım Olmadı.
 
Son düzenleme:
Arıza sebebi besleme kartındaki kondansatörlerden dolayı HDMI vs alakasız konulara girerek kafanızı yormayın değiştirin kondansatörleri tvniz açılacaktır.
 
Merhaba ben Vestel TV'yi güncellemek için yazılımı USB'ye attım ve doğru şekilde kurmaya çalıştım ancak TV kapandı ve ekranda Vestel logusu durur bir şekilde açılmayı bekliyor ama açılmıyor sebebi ne olabilir ne yapmam gerekiyor.

Yeni bir konu açıp sorununu orada dillendirmen gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı