Vestel bilgisayar donanımları üretse alır mıydınız?

Vestel bilgisayar donanımları üretse alır mıydınız?

• Oy verenlerin toplamı
    60
  • Anket kapandı .

abidik gubidik

Centipat
Merhaba, bugün aklıma takıldı, bilirsiniz Vestel tüketici elektroniği ürünleri ve cep telefonu üretiyor. Ben de acaba bilgisayar donanımları üretse nasıl olur diye düşündüm. Mesela anakart, ekran kartı, RAM, sabit disk, SSD gibi ürünler yapsa nasıl olur, alır mıydınız? Mesela elinizde yeterli para varken -tabii diğer markalardan uygun fiyatlı olacağını farz ederek- Vestel RTX 2080 Ti alır mıydınız? Sizce Vestel böyle parçalar üretmeli mi?

Merhaba, bugün aklıma takıldı, bilirsiniz Vestel tüketici elektroniği ürünleri ve cep telefonu üretiyor. Ben de acaba bilgisayar donanımları üretse naıl olur diye düşündüm. Mesela anakart, ekran kartı, RAM, sabit disk, SSD gibi ürünler yapsa nasıl olur, alır mıydınız? Mesela elinizde yeterli para varken -tabii diğer markalardan uygun fiyatlı olacağını farz ederek- Vestel RTX 2080 Ti alır mıydınız? Sizce Vestel böyle parçalar üretmeli mi?

Almazdım demek mantıksız olur. Ürün kaliteliği yazılımı iyi mi olacak gibi sorular olur o yüzden.

Eğer kendini kanıtlayabilir ve kalitesini gösterir ise neden olmasın? Vestel'i telefon konusunda pek sevmesem de, ekran kartında kendisi üretmek yerine Asya pazarında büyük bir dağıtıcı olan Emtek ile anlaşırdı diye düşünüyorum. Emtek firması Asya'da özellikle Güney Kore'de en büyük firmalar arasında, aslında üretim yapmıyor Manlı, Palit gibi firmaları çatısı altında toplayıp satış yapıyor. Vestel'in yaptığı mantık yani, mesela Z40 telefonu aslında 200 dolarlık Bold N1 telefonu ve marka bastı. BOLD Phones Unlocked Android devices

Eğer kendini kanıtlayabilir ve kalitesini gösterir ise neden olmasın? Vestel'i telefon konusunda pek sevmesem de, ekran kartında kendisi üretmek yerine Asya pazarında büyük bir dağıtıcı olan Emtek ile anlaşırdı diye düşünüyorum. Emtek firması Asya'da özellikle Güney Kore'de en büyük firmalar arasında, aslında üretim yapmıyor Manlı, Palit gibi firmaları çatısı altında toplayıp satış yapıyor. Vestel'in yaptığı mantık yani, mesela Z40 telefonu aslında 200 dolarlık Bold N1 telefonu ve marka bastı. BOLD Phones Unlocked Android devices
Neden hep böyle kolaya kaçıyorlar ülkemizdeki teknoloji markaları anlayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı