Yerli marka termal macun alır mıydınız?

Nejdet Abi krallığın vücut bulmuş hali de olsa üst seviye sistemlerde değil düşük enerji çeken eski sistemlerde öneririm o da bütçe çok düşükse.
Adam bir günde Cooler Master olamaz :).

Kendisi severek yıllarca takip ettiğim bir abim. Buradaki bazı kişilerde takip ediyordur.
Geçen günlerde kendi atölyesinde termal macun yaptı ve kısa vadede başarılı oldu.
Bugün ise iletkenlik testi yaptı yine başarılı oldu.
Kendisi 6 ay süre içerisinde eğer termal macun başarılı olmaya devam ederse satış yapmayı düşünüyor. Eğer yerli marka ve üretim olarak satış yapsa alır mıydınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis ismini deliMacun koydu.

Arkadaşlar ilk videoya bir youm yaptım adım insanimsi olarak.
İşlemcinin modelini ve nasıl üretileceğini sordum yorumu yükseltirseniz sevinirim.
En azından işin aslını biraz daha öğreniriz.

Arkadaşlar ilk videoya bir youm yaptım adım insanimsi olarak.
İşlemcinin modelini ve nasıl üretileceğini sordum yorumu yükseltirseniz sevinirim.
En azından işin aslını biraz daha öğreniriz.
a.PNG

Amaç güzel ama sonuç her zaman yetersiz olacaktır.

Teknoloji artık sıvı metal ile soğutmaya geçme peşinde ama kullanımı ciddi dikkat gerektiren bir madde olduğun için hala çok az gelişme sağlandı.

Termal macun işi şakaya gelmez ve dikkatsizliğe dahi gelmez. Cooler Master markasının 11 W/m-K olan ürünü şu an ülkemizde bulunan en iyi üründür.
İlk versiyonu gerçekten iyiydi. Sonrasında daha da geliştirildi ve sonuçlar daha iyi oldu derece farkı olarak.

100 TL civarında veya üzerinde satılan bir ürün şu anda. Ancak ömür ve performans olarak şu an Cooler Master markasının 11 W/m-K modeline kıyas dahi aramıyorum.

Bu ürünler ciddi araştırma ve denemeler sonucu elde ediliyor. Bu sebeple gözü karartıp kullanırım mantığı kesinlikle yanlış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı