Vestel klima alınır mı?

byjuck

Megapat
23 bin TL civarında klima bakıyorum. Oda 10 M.2 değil bile o nedenle 9'luk yeterli olur diye düşündüm fakat aynı paralara 12'lik'te mevcut. Daha çok soğutma için kullanılacak. A++ iyi olur sanırım ama bilen birisine de danışmak isterim.
Yoğun kullanım olmaz günde Max 5 saat. Bölge Antalya.
Şu ürünleri belirledim ama?

Merhabalar, odanızın metrekaresi çok düşük olduğu için 9.000 BTU sınıfında bir ürün fazlasıyla yetecektir. Üzerine çıkmak da hata olur. Bütçeniz dahilinde sırasıyla; Kaira, Bosch CL2000U ve Airfel modellerine bakmanızı öneririm. Sizin sorduğunuz cihaza göre çok daha verimli, performanslı ve sessiz çalışacaklardır. Antalya sıcağında da zayıf kalmayacaklardır.

Merhabalar, odanızın metrekaresi çok düşük olduğu için 9.000 BTU sınıfında bir ürün fazlasıyla yetecektir. Üzerine çıkmak da hata olur. Bütçeniz dahilinde sırasıyla; Kaira, Bosch CL2000U ve Airfel modellerine bakmanızı öneririm. Sizin sorduğunuz cihaza göre çok daha verimli, performanslı ve sessiz çalışacaklardır. Antalya sıcağında da zayıf kalmayacaklardır.
Kaira pek bilmediğim bir marka yani servis olsun kendi kalitesi olsun iyi midir acaba sonra patlamayalım. Aynı şekilde Airfel'de pek duymadığım hatta ikisini hiç duymadım diyebilirim. Kaira'ya baktım ama tabii çok anlamadığım için görüntüsüne bakıyorum anca :)

Kaira pek bilmediğim bir marka yani servis olsun kendi kalitesi olsun iyi midir acaba sonra patlamayalım. Aynı şekilde Airfel'de pek duymadığım hatta ikisini hiç duymadım diyebilirim. Kaira'ya baktım ama tabii çok anlamadığım için görüntüsüne bakıyorum anca :)
Saydığım tüm markalar Midea tarafından üretilmektedir. “Midea kim?” derseniz; Çin merkezli, 1968’de kurulmuş, şu an dünyada 200’ün üzerinde ülkede ürün satan, klima ve beyaz eşya alanında en büyük üreticilerden biri. Hatta sektördeki birçok markanın da üretimini yapan firma diyebiliriz. Bugün piyasada satılan çoğu klima markasının altından da Midea markası çıkmaktadır. Saymaya kalksak bitiremeyiz, o derece fazlalar.

Demem o ki önerdiğim markalar hakkında bir şüpheniz olmasın. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Zaten bu markaların tamamı, aynı zamanda giriş segmentin de en çok tercih edilen cihazlarıdır.

Servis konusuna gelecek olursak; Kaira ve Airfel için Daikin servislerinden hizmet alırsınız, Bosch'un da kendi servis ağından. Bölgenizdeki servis durumuna göre tercihte bulunabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı