Vestel VTAB 7.85" ROM atma

• Konuyu başlatan kerb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 5.470
Makaleler
1
Arkadaşlar çok önceden bu tableti almıştık bir hediye çeki ile.

İçinde ne Google play var ne de Google. Şimdi elime aldım klavyesi bile açılmıyor. Şimdi sıfırlıyorum. Bu tablete Google play nasıl kurabilirim? ROM ne oluyor onu bilmiyorum ama internette ROM yükleyin demişler. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROM'un nasıl atılacağını bilmiyorsan hemen girişmeni pek önermem, cihaza kalıcı hasar verebilirsin. Tam modeli belirtirsen uyumlu yazılımı ve (varsa) yükleme kılavuzunu göndereyim.
V Tab 7.85" serisinde üç cihaz var: V Tab 7.85" Pro, V Tab 7.85" Lite S ve V Tab 7.85" Lite S II.

ROM'un nasıl atılacağını bilmiyorsan hemen girişmeni pek önermem, cihaza kalıcı hasar verebilirsin. Tam modeli belirtirsen uyumlu yazılımı ve (varsa) yükleme kılavuzunu göndereyim.
V Tab 7.85" serisinde üç cihaz var: V Tab 7.85" Pro, V Tab 7.85" Lite S ve V Tab 7.85" Lite S II.
V Tab 7.85" Pro hocam. Biraz geç oldu ama kusura bakmayın.

V Tab 7.85 pro bende de var fakat güncellemesi için bir türlü hiç bir yerden yeterli kaynağı bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

V Tab 7.85 pro bende de var fakat güncellemesi için bir türlü hiç bir yerden yeterli kaynağı bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim

1 Mobile Store'lu ROM: tıkla
Google Play'li ROM: tıkla
Yükleme aracı (Phoenix Suit Packet): tıkla
Phoenix Suit Packet Kullanım Talimatı: tıkla

Hocam bende şuan 1 Mobile var bunun yerine Google Play'i kurarsam sorun olmayacak yani? Bir de bu dosyaları nasıl .img'ye çevireceğiz?
Evet model aynıysa Google Play'li rom da kursan sorun olmaz. Linkteki tüm dosyaları indirip bir tanesine sağ tıklayıp arşivden çıkarın, diğerleri de otomatik olarak tek klasörde toplanır zaten. Sonrasında herhangi bir dönüştürme yapmanıza gerek yok, direkt yükleyebilirsiniz.

Evet model aynıysa Google Play'li rom da kursan sorun olmaz. Linkteki tüm dosyaları indirip bir tanesine sağ tıklayıp arşivden çıkarın, diğerleri de otomatik olarak tek klasörde toplanır zaten. Sonrasında herhangi bir dönüştürme yapmanıza gerek yok, direkt yükleyebilirsiniz.
Bu attiginiz program Cince. İngilizce versiyonu yok mudur acaba?
İndirdim bir sekilde kurdum suan calisiyor alet. Tesekkur ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı