Öyle olmuyor daha alt banttan servis genellikle bu operatörler Bimcell vs. gibi.TT iyi çekiyorsa vestelcell de iyi çeker. Çünkü altyapı aynı.
Öyle olmuyor daha alt banttan servis genellikle bu operatörler Bimcell vs. gibi.TT iyi çekiyorsa vestelcell de iyi çeker. Çünkü altyapı aynı.
Öyle olmuyor daha alt banttan servis genellikle bu operatörler BİMCELL vs. gibi.
Aramalarda pek zannetmiyorum internet konusunda sorun yaşayabilirsiniz.Kendi bölgemde Türk Telekom iyi çekiyor çok sorun yaşar mıyım sizce?
Geçecek misiniz ya da geçtiniz mi hocam?
Geçecek misiniz ya da geçtiniz mi hocam?
Hocam bende TT kullanıyorum ama 22 GB'a 72 küsür TL ödüyorum, faturasız paket mi yoksa?Türk Telekom kullanıyordum 2 GB internetli tarifeyi 77 TL yaptılar. Mantıklı gelmiyor Türk Telekom o yüzden.
Hocam bende TT kullanıyorum ama 22 GB'a 72 küsur TL ödüyorum, faturasız paket mi yoksa?
Hocam tahaddütlü kullanıyorsan ödediğin para normal zaten. Bana Eşsiz 10GB tarifesini 72 TL den satmaya çalışıyorlar.Hocam bende TT kullanıyorum ama 22 GB'a 72 küsür TL ödüyorum, faturasız paket mi yoksa?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.