Vestelcell nasıldır?

fiyatlarına göre mükemmel bir fiyat çekim kalitesi Türk Telekom neyse o hiçbir farkı yok geçmeni tavsiye ederim
Böyle olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar hepsi telekom altyapısı kullansa da aralarında mutlaka bir eksiği vardır diye düşünüyorum. Arama olarak bilmiyorum da internet çekim gücünün aynı olduğunu düşünmüyorum.

Neye dayanarak söylüyorsunuz?
Elimde bir belge falan yok. Kendi mantığıma göre söylüyorum, bildiğim kadarıyla bu operatörler kullanıcılarına örneğin internet için bir bant genişliği satarlar. Bunun da bir maliyeti var doğal olarak, diğer operatörlerin bu denli yüksekken başka bir operatör nasıl bu kadar ucuza satar? Yeni bir operatördür, piyasada tutunmaya çalışmak/yükselmek için ucuza satar bu normal ama bu kadar ucuza nasıl olur?

Hem, daha popüleri olan BimCell de telekom altyapısı kullanmıyor mu? Bu kadar iyi olsaydı insanlar hep tercih ederdi mantıken. Bimcell ne kadar kullanılıyor bugün?

Ben kullanıyorum maksi tarifesini neden ucuz olduğunu kullananların çoğu bilmiyor büyük ihtimalle rafa kalkmış bir proje ancak devam ediyor mecburi gibi o yüzden geçen seneki fiyatlardan devam ediyor ama yakında zam gelme ihtimali oldukça yüksek çünkü son dönemde çok fazla kullanıcı geçiş yaptı bende dahil ve evet sorduğun soruya gelirsem 9 GB olarak hat açılıyor taahhüt verdiğiniz zaman bir 9 GB daha hediye geliyor yani toplam 18 GB oluyor aylık 57.28 TL fatura ödüyorum şu an bu kur ve operatör fiyatlarına göre mükemmel bir fiyat çekim kalitesi Türk Telekom neyse o hiçbir farkı yok geçmeni tavsiye ederim ama geçiş işlemi bayağı uğraştırıyor geçiş yapan bayi çok az.
Hocam merhaba. Ben de Vodafone'dan geçmek istiyorum. Bayiye giderek geçiş yapacağım, son dönemde taahhüt vermede çoğu arkadaş sorun yaşamış. Merak ettiğim bir konu daha var. Otomatik fatura ödeme talimatı verebiliyor muyuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar hepsi Telekom altyapısı kullansa da aralarında mutlaka bir eksiği vardır diye düşünüyorum. Arama olarak bilmiyorum da internet çekim gücünün aynı olduğunu düşünmüyorum.

Hayır bir farkı yok elimde 4 tane simkart var Turkcell Vodafone Türk Telekom ve Vestelcell olmak üzere TT ne hız veriyorsa Vestelcell de onu veriyor test ederek söylüyorum bunları.

Hocam merhaba. Ben de Vodafone'dan geçmek istiyorum. Bayiye giderek geçiş yapacağım, son dönemde taahhüt vermede çoğu arkadaş sorun yaşamış. Merak ettiğim bir konu daha var. Otomatik fatura ödeme talimatı verebiliyor muyuz?

Evet Turkcell'den geçişlerde bir sıkıntı var sanırım ama Vodafone'dan geçişte 3 numara taşımada sorun yaşanmadı taşıyın en geç 1 haftaya çözüyorlar zaten problemi.

Elimde bir belge falan yok. Kendi mantığıma göre söylüyorum, bildiğim kadarıyla bu operatörler kullanıcılarına örneğin internet için bir bant genişliği satarlar. Bunun da bir maliyeti var doğal olarak, diğer operatörlerin bu denli yüksekken başka bir operatör nasıl bu kadar ucuza satar? Yeni bir operatördür, piyasada tutunmaya çalışmak/yükselmek için ucuza satar bu normal ama bu kadar ucuza nasıl olur?

Hem, daha popüleri olan BİMCELL de Telekom altyapısı kullanmıyor mu? Bu kadar iyi olsaydı insanlar hep tercih ederdi mantıken. BİMCELL ne kadar kullanılıyor bugün?

Ucuz olmasının sebebi marka. Örneğin Turkcell'de markaya 250 TL veriyorsun. Halbuki aynı paketi 30'a satsa da kar edecek ama bunu sen bilmediğin için 30 TL'lik paketin 250 TL'ye satılması normal geliyor. 50 TL'ye satıp yine kar eden firma görünce de nasıl ucuz bu kadar diyorsun. Bir yanda gözünü para hırsı bürümüş marka firmalar, diğer yanda adını duyurup BİMCELL gibi parlayıp, müşteri çekip 50 TL'lik paketleri 100 TL'lere satma planı olan firmalar. Seçim senin.

Geç cevap veriyorum, özür dilerim.
Her gittiğim lokasyonda test yapıyorum şu ana kadar şaşmadı değerler TT ne ise vestelcell de o hızı verdi.
Bu güzel bir şey, yine de daha fazla test yapmak lazım. Türk Telekom altyapısı ama daha alt banttan hizmet veriyor olabilir.
Ucuz olmasının sebebi marka. Örneğin Turkcell'de markaya 250 TL veriyorsun. Halbuki aynı paketi 30'a satsa da kar edecek ama bunu sen bilmediğin için 30 TL'lik paketin 250 TL'ye satılması normal geliyor. 50 TL'ye satıp yine kar eden firma görünce de nasıl ucuz bu kadar diyorsun. Bir yanda gözünü para hırsı bürümüş marka firmalar, diğer yanda adını duyurup BİMCELL gibi parlayıp, müşteri çekip 50 TL'lik paketleri 100 TL'lere satma planı olan firmalar. Seçim senin.
Dediğiniz şey doğru ama sırf markadan dolayı ucuz olmaz. Vodafone da Turkcell'den ucuz ama Turkcell ile yarışamıyor misal.

Denemek istiyorum ben ama sadece faturalı olarak hizmet vermesi düşündürüyor. 15 gün içerisinde cayma bedeli ödemeden çıkmak gibi bir şey mümkün mü acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı