Vestelcell nasıldır?

Enss755

Hectopat
Vestelcell'e geçmeyi düşünüyorum. Bu Tarifeye. Sormak istediklerim şunlar: 9+9 GB internet dediği nedir? Her ay bana 18 GB verecek ve ben bunu istediğim yere kullanabilecek miyim? Niye Vestelcell bu kadar ucuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vestelcell'e geçmeyi düşünüyorum. Bu Tarifeye. Sormak istediklerim şunlar: 9+9 GB internet dediği nedir? Her ay bana 18 GB verecek ve ben bunu istediğim yere kullanabilecek miyim? Niye vestelcell bu kadar ucuz?

Hepsi Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Hangisi daha ucuzsa onu alın geçin.

Ben kullanıyorum maksi tarifesini neden ucuz olduğunu kullananların çoğu bilmiyor büyük ihtimalle rafa kalkmış bir proje ancak devam ediyor mecburi gibi o yüzden geçen seneki fiyatlardan devam ediyor ama yakında zam gelme ihtimali oldukça yüksek çünkü son dönemde çok fazla kullanıcı geçiş yaptı bende dahil ve evet sorduğun soruya gelirsem 9 GB olarak hat açılıyor taahhüt verdiğiniz zaman bir 9 GB daha hediye geliyor yani toplam 18 GB oluyor aylık 57.28 TL fatura ödüyorum şu an bu kur ve operatör fiyatlarına göre mükemmel bir fiyat çekim kalitesi Türk Telekom neyse o hiçbir farkı yok geçmeni tavsiye ederim ama geçiş işlemi bayağı uğraştırıyor geçiş yapan bayi çok az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı