Vestelcell paketi nasıl?

Vallahi aman vestelcell falan filan sakın diyeyim Vestel'in hiçbir şeyini kullanma. Tamamen para yemek için kurulmuş bir şirket. Hiçbir şeylerinin arkasında durmuyorlar. Bir buzdolabı bir fırın bir de bulaşık makinesi evimizde var. Çıkarmadığı sorun kalmadı ve asla müşteri hizmetleri bizimle ilgilenmiyor. 20 kere bulaşık makinesi için adam çağırdık bir parça değiştirip gidiyor ama 2 gün sonra aynı sorun tekrar çıkıyor. İade de almıyorlar. Bir ara telefonlarını kullanmıştım gram su teması olmayan telefonu su teması var diye çok yüksek fiyat istiyorlar. Ve haberim olmadan telefon bana Vestel'den geri gönderildi. Arayınca ilgileneceğim diyorlar ama 5 6 ay oldu hala geri dönüş yok. Sakın tuzaklarına düşme. 5 6 ay olduğundan beri 1. Ay olduğunda zaten umudum yoktu hala da yok. O pakette de bir çakallık yaparlar onlar. Dolandırıcılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhütlü 1 yıl boyunca geçersen normalde 80 lira olan paket sana 55 lira oluyor ve yeni geçenlere özel 9GB ikiye katlanıyor ve 18GB oluyor.

1 yıl sonra da bu fırsatların tamamı bitiyor ve normal fiyatlandırmaya geçiyor.

Anladığım kadarıyla böyle. 1 yıl kalıp sonra da bırakmak ekonomik bir yol olabilir belki. Ek masraflar çıkarmazlarsa tabii...

Her yöne -normal- internet.

Vallahi aman vestelcell falan filan sakın diyeyim Vestel'in hiçbir şeyini kullanma. Tamamen para yemek için kurulmuş bir şirket. Hiçbir şeylerinin arkasında durmuyorlar. Bir buzdolabı bir fırın bir de bulaşık makinesi evimizde var. Çıkarmadığı sorun kalmadı ve asla müşteri hizmetleri bizimle ilgilenmiyor. 20 kere bulaşık makinesi için adam çağırdık bir parça değiştirip gidiyor ama 2 gün sonra aynı sorun tekrar çıkıyor. İade de almıyorlar. Bir ara telefonlarını kullanmıştım gram su teması olmayan telefonu su teması var diye çok yüksek fiyat istiyorlar. Ve haberim olmadan telefon bana Vestel'den geri gönderildi. Arayınca ilgileneceğim diyorlar ama 5 6 ay oldu hala geri dönüş yok. Sakın tuzaklarına düşme. 5 6 ay olduğundan beri 1. Ay olduğunda zaten umudum yoktu hala da yok. O pakette de bir çakallık yaparlar onlar. Dolandırıcılar.
Vestel ile Vestelcell aynı şey mi? Vestelcell, Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Yani sadece isim farklı.

Fatura dönemi içerisinde cepten internet kullanımı 3 GB'a ulaştıktan sonra yapılacak olan kullanımlar için bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 1 Kbps'ye düşerek durdurulacak, fatura dönemi sonuna kadar belirtilen hız ile internete erişim sağlanacaktır. 3 GB üzeri kullanımlarda ek ücretlendirme yapılmayacaktır. Müşterilerin hız düşümü gerçekleştiğinde SMS yoluyla bilgi verilecektir.
Alıntı direk sartlarında boyle.

Ailemde kullanan var tek sıkıntısı her şeyi taahhütlü yapması mesela ek paket alacaktık ek paket için 12 ay taahhüt istiyor onun dışında güzel çekim sıkıntısı gibi şeyler yaşamadık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı