VG249QM1a vs VG259QM

Teşekkürler Dell S2522hg modelini sizin söylediğiniz ViewSonic ile neredeyse eşit tutmuşlar o ürüne de bakayım mı yoksa bunlar daha mı iyi.

Asla eşit tutamazlar. Dell S2522HG kötü bir monitör. 240 Hz potasına yakışmayan performansı var. Önerilerimizden çıkartalı 2 sene oldu kendisini.
ViewSonic ile kapışamaz.
ViewSonic'in rakibi MSI ve Alienware olur. Bir de Agon serisi olur.

Asla eşit tutamazlar. Dell S2522hg kötü bir monitör. 240 Hz potasına yakışmayan performansı var. Önerilerimizden çıkartalı 2 sene oldu kendisini.
ViewSonic ile kapışamaz.
ViewSonic'in rakibi MSI ve Alienware olur. Bir de agon serisi olur.

Sağ olun çok yardımcı oldunuz ürün aldıktan sonra tekrar yazarım.

Asla eşit tutamazlar. Dell S2522hg kötü bir monitör. 240 Hz potasına yakışmayan performansı var. Önerilerimizden çıkartalı 2 sene oldu kendisini.
ViewSonic ile kapışamaz.
ViewSonic'in rakibi MSI ve Alienware olur. Bir de agon serisi olur.

AGON 24.5" PRO AG251FZ2E 0.5ms 240hz bu ürünü almayı planlıyorum nasıl sizce agon serisi güzel demiştiniz diğer hiçbir monitörü tam olarak bulamadım.

Son düzenleme:
Bu ürünü almayı planlıyorum nasıl sizce agon serisi güzel demiştiniz diğer hiçbir monitörü tam olarak bulamadım.

Şahsen çok beğendiğim bir monitördür.
Fakat sadece FPS oyunculuğu için beğenirim. Kaliteli bir TN panele sahiptir. Çoğu TN panele göre renkleri baskın tondadır ve parlaklık seviyesi 400CD olarak dikkat çekici bir monitör.
Fiyatı da fena sayılmaz.
Eğer IPS monitör istemiyorsanız ya da FPS oyunlarıyla içli dışlıysanız alabilirsiniz.
Performans monitörüdür.

Fakat sadece FPS oyunculuğu için beğenirim. Kaliteli bir TN panele sahiptir. Çoğu TN panele göre renkleri baskın tondadır ve parlaklık seviyesi 400CD olarak dikkat çekici bir monitör.
Fiyatı da fena sayılmaz.
Eğer IPS monitör istemiyorsanız ya da FPS oyunlarıyla içli dışlıysanız alabilirsiniz.
Performans monitörüdür.

Eskiden küçük çaplı Valorant takımlarında bulundum şimdi de sadece CS2 oynayacağım FPS odaklı bir oyuncuyum tek sorun monitör Ankara'da ben istanbuldayım ve kargo şirketlerine güvenemiyorum.

Fiyatı da fena sayılmaz.
Performans monitörüdür.

Sizi de çok rahatsız ediyorum kusura bakmayın çok bilgili birini bulunca kaçırmak istemiyorum Technopat'ta DM özelliği falan da olmadığı için konuya yazıyorum maalesef.

Eskiden küçük çaplı Valorant takımlarında bulundum şimdi de sadece CS2 oynayacağım FPS odaklı bir oyuncuyum tek sorun monitör Ankara'da ben istanbuldayım ve kargo şirketlerine güvenemiyorum.

FPS odaklıysan bu monitörü beğenirsiniz.
TN paneller günümüze göre geri planda kalan panel türleridir.
Görüş açılarının darlığı ve güçsüz renk uzayından dolayı artık kullanıcılar VA-IPS ve OLED tercih ediyor.
TN paneller BenQ başta olmak üzere FPS oyuncularının hala kullanmakta olduğu bir tür.
Bu baktığın monitör CS oynayanı asla üzmez.
Ama yatağıma uzanayım dizi/film izleyeyim. Hikayeli oyunlardan aşırı keyf alayım düşüncesi olmasın. Karma kullanıma çok yatkın değiller. TN'nin dezavantajı bunlardır.
Bunlar harici oyunculuk alalına katkı sağlayacak performansı var.
Panel bilgisi budur. Bu panel artık üretilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı