VG259QM 280Hz vs VG248QE 144Hz

team4sed

Megapat
Makaleler
6
Yer
Dünya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

ASUS VG259QM 24.5 280 Hz monitör şu an indirimde 2600 TL küsur gibi Hepsiburada'da satılıyor.
Şu an mevcutta VG248QE kullanıyorum. Genelde bilgisayarda CS:GO dışında pek oyun oynamıyorum.
144 Hz'den 280 Hz monitöre geçmek gerçekten katkı sağlar mı? Ya da akıcılıkta kayda değer fark var mı?
VG259QM kullanan veya deneyen arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Almayı düşünüyorum kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer +280 Fps alabiliyorsan, ki imzandaki sistem ile alabiliyorsundur. O halde kesinlikle büyük fark hissedersin.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.

ASUS VG259QM 24.5 280 Hz monitör şu an indirimde 2600 TL küsur gibi Hepsiburada'da satılıyor.
Şu an mevcutta VG248QE kullanıyorum. Genelde bilgisayarda CS:GO dışında pek oyun oynamıyorum.
144 Hz'den 280 Hz monitöre geçmek gerçekten katkı sağlar mı? Ya da akıcılıkta kayda değer fark var mı?
VG259QM kullanan veya deneyen arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Almayı düşünüyorum kararsızım.
Hiç kullanmadım. Bende 144 kullanıyorum. Lakin sistemi bana yakın olan bir arkadaşım 144'den 240'a geçmiş. Arada fark olmayacağını sanıyordum vs dedi. Ama bence çok fark ben hissediyorum en azından diye konuştu bana. Ben kendisine 240hz almak istiyorum ama mantıklı mı diye sormuştum bu şekilde cevap vermişti. Şahsi fikrim çok fark olacağını düşünüyorum ama kullanmadığım için konuşmak da istemiyorum 60hz ile 144 arasında da fark olmaz diyordum alınca farkı gözlemleyebildim çok seri geliyor ama 144 vs 240 ile aynı olur mu bilmem ikisi de seri olduğu için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı