VG27AQ1A vs Q24G2A

Hocam 1080p konusunda haklısın bence de o kadar bozulmuyor ve demek tepkime olayını ben yanlış algıladım yada siz 60hzdab geçtiğiniz için öyle oldu hocam net yapmamızı önerdiğin bi renk ayarı var mı çok bi bilgim yok o konuda

Parlaklık ve kontrast 75, renk ayarı soğukta. Growtopia oynaması çok zevkli oluyor monitörde

İçinden HDMI'ya da DisplayPort çıktı mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Monitör geldi 2 gündür kullanıyorum. Böyle bir şey yoktu yarım saat önceye kadar. Sadece oyuna girince oluyor bu alttaki çizgiler ve hareket edip kayboluyor sonra tekrar çıkıyor. Sorun ne olabilir monitör kaynaklı mıdır yoksa ekran kartı mı? Bu tarz sorun yaşayan oldu mu?

hocam kablo yetersiz olabilir bende de fortnite rtx açınca discordda ekran titriyodu

Ugreen 8K DisplayPort DP 1.4 var ve diğer monitörde hiç sıkıntı yapmamıştı. Kablodan olsa en baştan beridir bu hata olmaz mıydı? 2. günün sonunda olmaya başladı.​

Hocam kablo yetersiz olabilir bende de Fortnite RTX açınca Discord'da ekran titriyordu.

Farklı DP kablolar ile denedim yine devam etti sorun. Eski monitörümü takıp denedim bu sorun yok. İncehesap'tan almıştım değişim için yolladım şimdi bakalım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…