VG27AQ1A vs Q24G2A

Bilgim yok hocam.

Benim sorunum mosue ta olabilir mi sitelerde sağ taraftaki imleçten aşaği yukarı kaydırırken kasıyor scroll la indirince normal gözüküyor valoranttada denedim fareyi hareket ettirmeden gezince kırılma vb olmuyor. Mouseum çok dandik bir şey 4 yıldır kullanıyorum markası bile yok.

Benim sorunum mosue ta olabilir mi sitelerde sağ taraftaki imleçten aşaği yukarı kaydırırken kasıyor scroll la indirince normal gözüküyor valoranttada denedim fareyi hareket ettirmeden gezince kırılma vb olmuyor. Mouseum çok dandik bir şey 4 yıldır kullanıyorum markası bile yok.
Video çekip atabilir misiniz hocam?

Youtubeye yükleyip linkini atın hocam.

YouTube'a yükleyip linkini atın hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam 30-50 saniye aralığında scroll u kullanıyorum, 50'den sonrası mouse'la diğer yerler karışık. Telefon kötü olduğundan çok belli olmuyor.

Kanalı kardeşimde kullanıyor videolar için kusura bakmayın.

Hocam bahsettiğiniz scrolla hızlı inerkenki takılma hissiyse o bende de oluyor. Belli bir hızı geçince.

hocam izlenimleriniz neler şuana kadar
Hocam bu alttaki çizgiler beni işkillendiriyor. AOC Support'a ingilizce bir metin attım geri dönüş bekleyeceğim. Onun dışında çok memnunum.

Hocam bu alttaki çizgiler beni işkillendiriyor. AOC Support'a ingilizce bir metin attım geri dönüş bekleyeceğim. Onun dışında çok memnunum.
hocam bende çıkmadı öyle birşey . Işık kırılmaları var sanki ama yüzde doksan tn panelden İPSye geçtiğim için alışamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı