1660 Super'li sistemim var dönüştürücü ile kullanyorum çok memnunum 50 liraya dönüştürücü almanızı öneririm. Sonra ileride paranız olursa iyi bir monitör alırsınız. Yırtılma falan gibi sorunlar yok verim çok çok iyi.
Bilgisayarcılardan sorayım o zaman pazartesi bulabilirsem onu alırım. Peki hiç mi yok sıfır normal öyle oyun odaklı değil sadece CS oynatsa yetecek 700'lük bir ekran kartı da.
VGA olayından çıktım. Şimdi 700 TL'ye kadar günlük işleri yapabileceğim CS oynatacak bir ekran kartı arıyorum.
Bilgisayarcılardan sorayım o zaman pazartesi bulabilirsem onu alırım. Peki hiç mi yok sıfır normal öyle oyun odaklı değil sadece CS oynatsa yetecek 700'lük bir ekran kartı da.
Sapphire AMD Radeon RX 570 Pulse ITX 4GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bütçeniz kısıtlı olduğu için AMD bakmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.