VGA çıkışlı ekran kartı önerisi

Bütçe
0-800
1660 Super'li sistemim var dönüştürücü ile kullanyorum çok memnunum 50 liraya dönüştürücü almanızı öneririm. Sonra ileride paranız olursa iyi bir monitör alırsınız. Yırtılma falan gibi sorunlar yok verim çok çok iyi.

VGA olayından çıktım. Şimdi 700 TL'ye kadar günlük işleri yapabileceğim CS oynatacak bir ekran kartı arıyorum.
Sıfır ürün takıntınız yoksa RX 570 öneririm. İkinci el o fiyatlara bulabilirsiniz.

Bilgisayarcılardan sorayım o zaman pazartesi bulabilirsem onu alırım. Peki hiç mi yok sıfır normal öyle oyun odaklı değil sadece CS oynatsa yetecek 700'lük bir ekran kartı da.

VGA olayından çıktım. Şimdi 700 TL'ye kadar günlük işleri yapabileceğim CS oynatacak bir ekran kartı arıyorum.

Bilgisayarcılardan sorayım o zaman pazartesi bulabilirsem onu alırım. Peki hiç mi yok sıfır normal öyle oyun odaklı değil sadece CS oynatsa yetecek 700'lük bir ekran kartı da.

Hocam 200 TL daha çıkarsanız RX570 var link bırakayım.

Sıfır takıntınız yok ise en ucuz 790-800 TL'den 2.el RX570 var onu da bırakayım şuraya

Bütçeniz kısıtlı olduğu için AMD bakmanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
VGA'dan uzak durun.

Sebebiniz nedir hocam adamın bütçesi kısıtlı ne yapsın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı