VGA EZ Debug hatası

Doğan GÜZEL

Hectopat
RAM
Cl22 crucial 32gb 3200 2x32 crucial 2x8 3000
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 500gb
Ekran kartı
Sapphire pulse Rx580 8gb msi gt1030 4gb
Anakart
Msi b450m pro vdh plus
İşlemci
Ryzen 5 2600
Birden bu hatayı almaya başladım ekran gelmiyor fanlar dönüyor ekran kartı RX 580 idi. Ekran kartı değiştirip denedim tekrar aynı ışık yanıyor yardımcı olur musunuz? MSI B450M Pro VDH Plus Ryzen 5 2600 80GB Crucial RAM şu anda GT1030 takılı PSU xigmarek X Power 650W 80 Plus.

Bütün donanımı söküp tekrar taktım denedim tekrar çalışmadı yardımcı olur musunuz?

Yeni anakart alıp taktım sistem çalıştı ama 1 hafta sonra tekrar aynı sorun çıktı PSU'dan şüpheleniyorum şu anda tekrar baştaki gibi düğmeye basınca fanlar çalışıyor ama ekran tekrar gelmiyor PSU değiştirmek sorunu çözermi yoksa anakart da hasar meydana gelmiş midir?
Yeni anakart alıp taktım sistem çalıştı ama 1 hafta sonra tekrar aynı sorun çıktı PSU'dan şüpheleniyorum şu anda tekrar baştaki givi.

Yeni anakart alıp taktım sistem çalıştı ama 1 hafta sonra tekrar aynı sorun çıktı PSU'dan şüpheleniyorum şu anda tekrar baştaki gibi düğmeye basınca fanlar çalışıyor ama ekran tekrar gelmiyor PSU değiştirmek sorunu çözermi yoksa anakart da hasar meydana gelmiş midir?

PSU markası Xigmatek 600W 80 Plus X Power.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı