VGA ile Power saving mode Hatası

Efe Mert Kaya

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2014
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LG monitörüm var. VGA ile bağlıyorum takınca power saving mode diyor kapıyor ekranı uykuya alır gibi HDMI ile televizyona bağladım orda da ekran gelmedi. Sabah ekranım kapalıydı müzik çalıyordu bilgisayardan sonra ekran gelmedi bi türlü şu anda klavyem vs de çalışmıyor RAM'i söküp taktım ekran kartının VGA'sına takılı başka napıcam bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının VGA girişine bağladığından emin ol ANAKART VGA girişine taktıysan eğer bu hatayı alırsın. Bağlantıların doğru ise harici ekran kartı kullanıyorsan dahili ekran kartını iptal edip dene.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı