Çözüldü VGA monitör dönüştürücü ile RTX 4080 Super'e takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

RTX 4080s kullanıcısıyım. DP kablosuyla 180Hz bir monitörde kullanıyorum. Eski kullandığım bilgisayarın monitörü boşa çıktı. VGA çıkışlı ancak HDMI dönüştürücü ile eski GTX960 kartımda kullanıyordum. Monitör 10-15 senelik eski 60Hz bir monitör.
Sorum şu:
Bu eski monitörü HDMI dönüştürücü ile RTX4080S'de çift monitör olarak kullanabilir miyim? Bir zararı olur mu? Amacım yanda Spotify, yayın gibi şeyleri izlemek için.
Oyun vs. kullanımına hala 180Hz monitör ile devam edip verim alabilir miyim?
Bu konuda çok bilgisizim. Yanlış ya da eksik kelimeler/cümleler kurduysam kusura bakmayın.
Herkese çok teşekkürler.

Evet takabilirsin. Zararı falan olmaz, 2. monitör olarak kullanabilirsin.

Çözüm
Merhaba,

RTX 4080s kullanıcısıyım. DP kablosuyla 180Hz bir monitörde kullanıyorum. Eski kullandığım bilgisayarın monitörü boşa çıktı. VGA çıkışlı ancak HDMI dönüştürücü ile eski GTX960 kartımda kullanıyordum. Monitör 10-15 senelik eski 60Hz bir monitör.
Sorum şu:
Bu eski monitörü HDMI dönüştürücü ile RTX4080S'de çift monitör olarak kullanabilir miyim? Bir zararı olur mu? Amacım yanda Spotify, yayın gibi şeyleri izlemek için.
Oyun vs. kullanımına hala 180Hz monitör ile devam edip verim alabilir miyim?
Bu konuda çok bilgisizim. Yanlış ya da eksik kelimeler/cümleler kurduysam kusura bakmayın.
Herkese çok teşekkürler.
Sorun olmaz hocam kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı