VGA monitör için dönüştürücü önerisi

38_beco_38

Hectopat
Iyi gunler herkese. Ekran kartim ASUS GTX 1660 OC TUF Gaming 3. DVI-VGA donusuturcu almak istiyorum. DVI-D vs. gibi karisik seyler varmis. Benim hangi DVI-VGA donusturucuyu almam gerekiyor. Simdiden herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20220722_182137.jpg
    20220722_182137.jpg
    193,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi gunler herkese. Ekran kartim ASUS GTX 1660 OC TUF Gaming 3. DVI-VGA donusuturcu almak istiyorum. DVI-D vs. gibi karisik seyler varmis. Benim hangi DVI-VGA donusturucuyu almam gerekiyor. Simdiden herkese teşekkür ederim.

HDMI-VGA dönüştürücü alın hocam. Bana kalırsa monitörünüzü değiştirin dönüştürücüler görüntüde sorun çıkartabiliyor (ekran parazitlenmesi vsvs)

HDMI-VGA dönüştürücü alabilirsin ama görüntü sorunlu olabilir belki de dönüştürücü çalışmayabilir yeni bir monitör alın tavsiyem.

HDMI-VGA dönüştürücü alabilirsin ama görüntü sorunlu olabilir belki de dönüştürücü çalışmayabilir yeni bir monitör alın tavsiyem.

Dönüştürücülerin çoğu bozuk. Şu anda kısa süreliğine dönüştürücü ile VGA monitör kullanıyorum ve ekran parazit yapıyor kimseye dönüştürücü önermem

Ben Aldığım ürün Hama markaydı ve hala kullanıyorum 2.senesi dolacak herhangi bi sıkıntı yaşatmadı ama
en temizi hdmi çıkışlı monitör kullan en azından hdmi kablo alırsın bağlarsın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı