Elraen parva kasa ve ASUS monitör satın aldım. Bugün ilk kez çalıştırdım lakin "VGA no signal" hatası alıyorum. Kabloları defalarca çıkarıp taktım, ekran kartını çıkarıp taktım olmuyor. Tüm fanlar çalışıyor ve ekran kartında turuncu ışık yanıyor. Sorunun ne olduğunu hiç bilmiyorum çok fazla da anlamam teknik işlerden. Aynı sorunla karşılaşan var mı? Varsa nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? Ya da bilen birisi çözüm üretebilir mi? Teşekkürler.
İlk görselde bağlantılarım var doğru yapmışımdır diye düşünüyorum.
İkinci görselde ekran kartımı nasıl bağladığımı görüyorsunuz boşta kalan kabloları da üçüncü görselde görüyorsunuz.
Son olarak elimde kalan kutuda gelen kablolar var takmayı unuttuğum bir kablo varsa görürsünüz belki diye onlarında atıyorum.
Güç verince kasa çalışıyor mu? Ekran kartı çalışıyorsa çeviricide sorun vardır. Benim çeviricim bozuk olduğu için sisteme güç geliyor ama No Signal hatası alıyordum. Çeviriciyi yeniledim düzeldi.
Güç verince kasa çalışıyor mu? Ekran kartı çalışıyorsa çeviricide sorun vardır. Benim çeviricim bozuk olduğu için sisteme güç geliyor ama No Signal hatası alıyordum. Çeviriciyi yeniledim düzeldi.
Evet çalışıyor. Kasayı göndermeden önce teste sokuyorlar hatanın benden kaynaklandığını düşündüm ama herşeyi denedim ve olmadı eğer yarın inventusu aradığımda da sorun çözülmezse iade edeceğim. Teşekkür ederim yardımın için.
Evet çalışıyor. Kasayı göndermeden önce teste sokuyorlar hatanın benden kaynaklandığını düşündüm ama herşeyi denedim ve olmadı eğer yarın inventusu aradığımda da sorun çözülmezse iade edeceğim. Teşekkür ederim yardımın için.
Bu çeviricide ek bir güç girişi var mı? Zamanında PS içinde bunlardan millet çok alıyordu ek güç girişleri olmadığı için ekrana(monitöre) görüntü gelmiyordu.
Alfais 4305 Hdmi To Vga Power Güç Ses Destekli Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Herkese merhabalar bu rehberimde sizlere bilgisayardan görüntü alamama sorunlarının çözümünü sunmaya çalışacağım. Önemli Not: Bu işlemler sisteminizi garanti dışı bırakabilir. Bu yüzden böyle bir sorun yaşıyorsanız ilk olarak kesinlikle sistemi garantiye verin. Bu sorunu ancak deneme...
Herkese merhabalar bu rehberimde sizlere bilgisayardan görüntü alamama sorunlarının çözümünü sunmaya çalışacağım. Önemli Not: Bu işlemler sisteminizi garanti dışı bırakabilir. Bu yüzden böyle bir sorun yaşıyorsanız ilk olarak kesinlikle sistemi garantiye verin. Bu sorunu ancak deneme...
Kabloları ve monitörü denedim sıkıntısız çalışıyorlar. Sorun kasada ne olduğunu bilmiyorum inventusa ulaşamıyorum ve kasa içini açarsam zarar vermekten korkuyorum.
Kabloları ve monitörü denedim sıkıntısız çalışıyorlar. Sorun kasada ne olduğunu bilmiyorum inventusa ulaşamıyorum ve kasa içini açarsam zarar vermekten korkuyorum.