Ekrana gorüntu gelmiyor VGA = no signal verip kapanıyor.
İşe yaramadı aynısı oluyoVGA kablosunu anakarta takıp deneyin bir. Yani aşağıda ki VGA değil de yukarıdakine takıp deneyin.
Her ikiside aynı bir şey değişmediKabloları kontrol edin. O da olmazsa onboarddan görüntü almayı deneyin eğer o sıkıntısız gelirse yüksek ihtimal ekran kartı arızalı.
İşe yaramadı aynısı oluyor.
Her ikisi de aynı bir şey değişmedi.
Dostum monitörde güç var zaten. Ekran kartının sinyali iletilemiyor. Yani o zaman ya VGA kablonda yada ekran kartının VGA çıkışında sıkıntı var. Bir bilgisayarcıya götür ekran kartını test etmesini iste. Kendi sisteminde denesin. Büyük ihtimal ekran kartında sıkıntı var.Başka bir kabloyla deneyin.
Dostum monitörde güç var zaten. Ekran kartının sinyali iletilemiyor. Yani o zaman ya VGA kablonda ya da ekran kartının VGA çıkışında sıkıntı var. Bir bilgisayarcıya götür ekran kartını test etmesini iste. Kendi sisteminde denesin. Büyük ihtimal ekran kartında sıkıntı var.
He ondan da gelmiyorsa kablo ilk sorun olarak gözüküyor. Başka bir kabloyla dene. Öyle buraya tekrar yaz.Bende öyle düşündüm fakat onboard da görüntü yok diyor arkadaş. Sorun kablo gibi geliyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.