Forumcax
Kilopat
Daha fazla
Dediğiniz yeri anladım hocam. Bende şüpheleniyordum ordan. Tornavida ile büktüm orayı kablo tam oturdu ama görüntü yine gelmedi.Kablolama, işlemci yada bellek olduğunu tahmin ediyorum. Fakat çok basit bir detay olsa da bir çok kişinin gözden kaçırdığı bir detay var, ekran kartına taktığınız HDMI kablonun yerine tam oturduğuna emin olun. Bazı kasaların metal aksamı, HDMI ucun ekran kartına tam oturmasına engel oluyor fakat kullanıcı takıldı sanabiliyor. Mutlaka görsel olarak teyit edin sonuna kadar takıldığını.
İçime bir kurt düştü şimdi hocam onu anlatayım. Montaj işlemini yaparken ilk olarak işlemciyi takmıştım. Üzerine fanı monte ettim. Daha sonra pinleri kontrol etmem gerektiğini hissettim, içim rahat etmedi. Fan vidalarını söktüm ardından fanı kaldırmaya çalıştım gelmedi. Bende kaydırarak kaldırmaya çalıştım ve fanı ordan kurtardım. Ardından işlemci çıkardım, pinlere baktım bir eğrilik vs. yoktu. Tekrar fanı taktım. Acaba bu aşamada bir sıkıntı olmuş olabilir mi? İşlemciyi çıkarıp bakmaya korkuyorum şu an.