VGA to DVI 24+5 görüntüde sorun var

Burakacarr

Centipat
Herkese merhabalar. 3 yaşında iken satın aldığım bilgisayarı, VGA çıkışlı eski olan bir ASUS monitörüme bağlamak istedim. önce TV'ye HDMI kablosuyla bağladığımda sorun olmadı. Sadece yanlarda çok az taşma oldu. Monitöre yeni bir dönüştürücü aldım. Bu sefer de ekranın sağ kısmında boşluk, görüntü sola kaymış ve çizgi var. Ekran kartım R7370 4 GB. Ekran kartım monitörü görüyor fakat görüntü bahsettiğim gibi. Yardımcı olabilecek bir arkadaşımızdan yardım rica ediyorum. Kablo bu:

Piyasadaki çoğu dönüştürücü işlevini tam yerine getiremiyor. Bu yüzden ekran kartındaki görüntü çıkışlarıyla doğrudan bağlantı kurulabilecek monitör alınması şart oldu artık.

Piyasadaki çoğu dönüştürücü işlevini tam yerine getiremiyor. Bu yüzden ekran kartındaki görüntü çıkışlarıyla doğrudan bağlantı kurulabilecek monitör alınması şart oldu artık.
Yani benim korkum ekran kartında sıkıntı varmı yok mu. Yani tv ye hdmi ile bağladığımda sıkıntı olmuyor.inşallah dönüştürücüde sıkıntı vardır. Teşekkürler yorumun için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı