VGA to HDMI alınır mı?

308540

Hectopat
Arkadaşlar şimdi sorum şöyle. Öncelikle ben günümün çoğunluğunu ders çalışarak geçiriyorum ve sonuçta oyun oynamayı bırak kendime bile vakit bulamıyorum. Bu yüzden ekran kartım boşuna çalışıyor. Bilgisayarım masaüstü ve ekran kartını satmayı düşünüyorum. Anakartım biraz eski olduğu için Onboard'da sadece VGA girişi var. Monitörümde yeni olduğu için sadece HDMI veya DP giriş kullanabiliyorum. VGA girişinden HDMI girişine dönüştürücü almayı düşündüm. Fakat bazı kullanıcıların aşırı ısınma, 1 ay sonra arızalanma vb. gibi durumlardan şikayet ettiklerini görüyorum. Bende dönüştürücü alsam bu tarz sorunlarla karşılaşır mıyım? Aynı zamanda başka bir çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu işler şans meselesi. Bazıları çalışmayan malı satıyor bazıları satıyor ama uçuk fiyata bazıları ucuza satıyor çalışmıyor. Biraz bu şans işi. (Bende 4 tane HDMI to DP kablosu aldım hiçbiri çalışmadı 10a kadar deniyorum)

Hocam bu işler şans meselesi. Bazıları çalışmayan malı satıyor bazıları satıyor ama uçuk fiyata bazıları ucuza satıyor çalışmıyor. Biraz bu şans işi. (Bende 4 tane HDMI to DP kablosu aldım hiçbiri çalışmadı 10a kadar deniyorum)
Açıkçası doğru söylüyorsunuz. Ülkemizde satılan hepsi olmasa da çoğu ürünlerin çalışma garantisi kesin olmuyor. Sıfır ekran kartını bile arızalı çıkarsa iade edebileyim diye kayıt almıştım. Nasıl bir çözüm bulacağım bilemiyorum. Bu dönüştürücüleri staj yaptığım yerde kullanıyorduk ve çalışıyordu. Fakat ısındığı da söz konusuydu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı