VGA to HDMI ile görüntü alamıyorum

Daha önce yazılmış konuları inceledim çözüme ulaşamadım o yüzden konu açtım. Aktif dönüştürücü kullanıyorum. Monitörüm biraz eski bir monitör sadece VGA portuna sahip. Dizüstü bilgisayarımı ve masaüstü bilgisayarımı bağlayıp denedim. İlk bağlamada görüntü aldım hatta 2-3 saat oyun oynadım. Ertesi gün tekrar bağladım ama ne yaptıysam görüntü alamadım. Bu problemi nasıl çözebilirim?

kullandığım dönüştürücü:

Daha önce yazılmış konuları inceledim çözüme ulaşamadım o yüzden konu açtım. Aktif dönüştürücü kullanıyorum. Monitörüm biraz eski bir monitör sadece VGA portuna sahip. Dizüstü bilgisayarımı ve masaüstü bilgisayarımı bağlayıp denedim. İlk bağlamada görüntü aldım hatta 2-3 saat oyun oynadım. Ertesi gün tekrar bağladım ama ne yaptıysam görüntü alamadım. Bu problemi nasıl çözebilirim?

kullandığım dönüştürücü:
Ben kullanıcı değilim fakat donanım arşivi piyasada ki dönüştürücülerin sadece %40 ı çalışıyor diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı