Vgk.sys mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

xab0n

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bayramınız mübarek olsun.

Core 2 Quad Q9300 @2.50 GHz.
8 GB 667 MHz RAM.
GT 1030 2 GB (Darboğaz sorunu yaşıyorum "konu ile alakası yok sadece belirtmek istedim")

Sistem özelliklerim yukarıdaki gibi.
Minidump dosyası aşağıda.

valo hata.jpg

Yukarıdaki resimde de gözüktüğü gibi olduktan 2-3 saniye sonra bilgisayarım mavi ekran veriyor.

edc909ce-bc96-4ee9-9fab-c7222faa0be6.jpg

Minidump dosyasını paylaştım, umarım yardımcı olursunuz. Sabahtan beri uğraşıyorum çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkililer bu olay için uğraşıyor. Genel bir sorun, kendi başınıza düzeltebileceğinizi sanmam. Güncelleme beklemekten başka şansımız yok.

Arkadaşlar valoranta ticket attım böyle cevap aldım;

''Bu arada eğer ki VALORANT'ı açarken (İstemciyi açtıktan sonra OYNA tuşuna bastığın zaman) bilgisayarının donması, Windows'un yanıt vermeyi kesmesi gibi sorunlar yaşıyorsan bu hatanın üzerinde çalışıyoruz ve kısa sürede çözüleceğinden emin olabilirsin. Tabi bu sırada Çökme ve FPS Sorunları başlığı altındaki çözüm adımlarını da deneyebilirsin. Kimi zaman yardımcı oluyorlar. ^^

Son Yamadan Sonra Yaşanan Mavi Ekran Sorunu ve Sesli Sohbet Ayarlarının/Kişilerin Ses Seviyesinin Sıfırlanması​

Dostum bu hata maalesef ki son yamadan sonra oluştmaya başladı ama hiç dert etme. Kısa sürede çözüleceğinden emin olabilirsin. ^^ Bazen böyle ufak aksilikler olabiliyor tabi. Oyun gelişirken ve güzelleşirken böyle ufak pürüzler çıkabiliyor. Bunun nedeni ise her bilgisayar aynı işletim sistemini kullansa da birbirlerinden oldukça farklılar. Bu yüzden nadiren böyle ufak uyuşmazlıklar yaşanabiliyor ama ekip arkadaşlarım çoktan çalışmalara başladılar bile. Çok yakında bu sorunda çözülecektir. ^^

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı