VGN F1 Pro Max vs Razer Viper V2 Pro

579182

Decapat
Merhaba. Gördüğünüz gibi bu iki mouse arasında kaldım. Aslında ben Logitech G PRO X 2 alacaktım ama herkes o paraya daha iyisi olduğunu ve Viper V2 Pro'nun daha iyi olduğunu söyledi claw tutuyorum fareyi avucum mouse değiyor ama parmak uçlarımla basıyorum fareye. Yani claw tutuyorum. VGN F1 ya da X1, Viper V2 Pro. Arasından hangisini önerirsiniz?

Viper V2 Pro'da 1000 Hz olması biraz düşündürdü daha fazla olabilirdi extradan dungle almak istemiyorum.

Sahsen bu ikili araindan V2 Proyu tercih ederdim. Cunku baska bir havası var, bütçe anladığım kadarıyla var Sora V2 de bakilabilir, claw icin oldukca guzel. Bence tercihini Sora V2den yana kullanmalisin.

Merhaba. Gördüğünüz gibi bu iki mouse arasında kaldım. Aslında ben Logitech G PRO X 2 alacaktım ama herkes o paraya daha iyisi olduğunu ve Viper V2 Pro'nun daha iyi olduğunu söyledi claw tutuyorum fareyi avucum mouse değiyor ama parmak uçlarımla basıyorum fareye. Yani claw tutuyorum. VGN F1 ya da X1, Viper V2 Pro. Arasından hangisini önerirsiniz?

Viper V2 Pro'da 1000 Hz olması biraz düşündürdü daha fazla olabilirdi extradan dungle almak istemiyorum.
Bütçen GPX 2'ye çıkıyorsa düşünmeden al.

Bütçen gpx 2'ye çıkıyorsa düşünmeden al.

Mouse pad alacağım bir de ama Speed mi hybrid mi alsam bilemedim 800 DPI 0.55-0.6 arasında sens im Wraith aim of spirit düşünüyorum sizce iyi mi mouse pad? Ama Speed mi hybrid mi bilmiyorum. Mouse a gelecek olursak Razer'i çok duyduğum için onu alacağım gibi Viper V2 Pro'yu ama onda da 1000 Hz var Max Superlight G PRO alacaktım onunda skatezleri falan sensörü kötü diyorlar değmez o paraya diyorlar sora falan hiç duymadığım için Razer daha çok yatıyor aklıma bilemedim Dragonfly F1 X1 falan var bilmiyorum ama büyük ihtimalle Razer alacağım.

Bütçen gpx 2'ye çıkıyorsa düşünmeden al.

Sahsen bu ikili Arai'ndan V2 Pro'yu tercih ederdim. Cunku baska bir havası var, bütçe anladığım kadarıyla var Sora V2 de bakilabilir, claw icin oldukca guzel. Bence tercihini Sora V2'den yana kullanmalisin.

Konuya bir şey yazdım bakabilir misiniz?

Mouse Pad konusunda ise, ne alacağınızı bilmiyorsaniz Hız/Control konusunda Hybrid alin. Hem hızlı, hem controllu oldugundan ilk onu denemenizi öneririm.

Mouse pad konusunda ise, ne alacağınızı bilmiyorsaniz Hız/Control konusunda hybrid alin. Hem hızlı, hem Control'lu oldugundan ilk onu denemenizi öneririm.

Mouse Viper V2 Pro almayı dusunuyorumda 1000 Hz olması benı geri çekiyor yine de alsammı bılemedım keşke 2000 Hz olasydı default hali.

Mouse Viper V2 Pro almayı dusunuyorumda 1000 Hz olması benı geri çekiyor yine de alsammı bılemedım.

1000 Hz-2000 Hz-4000 Hz gerekli gereksiz meselesi. Bana kalirsa begendigim, alacagim model de yoksa 4k aramam. Viper V2 Pro bana kalırsa shape olsun, kalite olsun top tier model.

Son düzenleme:
100 HZ-2000 HZ-4000 Hz gerekli gereksiz meselesi. Bana kalirsa begendigim, alacagim model de yoksa 4K aramam. Viper V2 Pro bana kalırsa shape olsun, kalite olsun top tier model.

1000 Hz mi demek istediniz? Yani fark olmuyor mu? Monitörüm şu an 144 Hz ama 240 aldıgım zaman 1000 Hz yetersız gelmezmı ya da oyun guncellemelerıyle beraber ılerıkı zamanlarda 1000 Hz yetersız olmaya baslamazmı mouse tutuşum claw grip pençe gibi yani ama avucum mouse a değiyor craw grip diye biliyorum elim 20 cm bu arada skatezleri iyi demi? mouse padi de hellianın kullandıgı HyperX kırmızı Speed'di sanırsam mouse pad var ya onu ya da Wraith aim of spirit alacağım ama Speed mi alsam hybrid mi bilemedim keskin bir aim istiyorum smooth değil aimim hedefe kitlensin istiyorum yani.

Yani geleceğe bakarsak, gelecek de Viper V2 Pronun ustune 5 kat daha guzel modeller gelir. Bunu verir onu alırsın, şu anlık 144 Hz icin 1000 Hz gayet yeterli kaçıyor, mouse pad konusunda da, hızlı bir sey isterseniz yine dediginiz gibi Wraith Spirit Of Aim alabilirsiniz, ikinci el ucuza Lamzu Energon bulabilirsiniz. Lamzu Energon ile, Wraith Spirit Of Aimi muhtemelen yarın karşılaştırmasini yapacagim, 700 liraya guzel bir Lamzu Energon almistim zaten bakiyordum stoku yoktu. Dedigim gibi ne alacaginizi bilmiyorsanız hybrid yuzeyli bir sey alın. Viper V2 Pro da bu arada avucunuz mouse icine değmiyor arka yükseltisi olmadigindan ötürü, haberinizin olsun.

Yani geleceğe bakarsak, gelecek de Viper V2 Pro'nun ustune 5 kat daha guzel modeller gelir. Bunu verir onu alırsın, şu anlık 144 Hz icin 1000 Hz gayet yeterli kaçıyor, mouse pad konusunda da, hızlı bir şey isterseniz yine dediginiz gibi Wraith spirit of aim alabilirsiniz, ikinci el ucuza Lamzu energon bulabilirsiniz. Lamzu energon ile, Wraith spirit of aimi muhtemelen yarın karşılaştırmasini yapacagim, 700 liraya guzel bir Lamzu energon almistim zaten bakiyordum stoku yoktu. Dedigim gibi ne alacaginizi bilmiyorsanız hybrid yuzeyli bir şey alın. Viper V2 Pro da bu arada avucunuz mouse icine değmiyor arka yükseltisi olmadigindan ötürü, haberinizin olsun.

Avucum derken bilegimin oradaki avuç kısmı yani claw yani avcumun içi değmiyor arkası değiyor zaten tek.
Bunu verir diğerini alırsın derken satarım anlamında mi ileride? Hızlı istiyorum mouse padi aslında agresif ve keskin oynuyorum aim kilitlensin istiyorum yani anlatamıyorum bunu ama umarım anlarsınız. Hangisi daha uygun bilmiyorum işte ama Wraith aim of spirit in Speed versiyonu öyle aşırı hızlı değilmiş sanki bilemedim Speed de mouse kontrolu zormu frenlemede kayma olur mu onu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı