Wraith SOA elimde var ancak daha alıp, 3-5 gün denemedim sadece kutusundan cıkardım bir baktım ve hızlı degıldı stoppıng gayet ıyıydı. Yarın Lamzu Energon ile güzel bir deneme sansım olacak, yarını beklerseniz yazabılırım.
Wraith soa elimde var ancak daha alıp, 3-5 gün denemedim sadece kutusundan cıkardım bir baktım ve hızlı değildi stoppıng gayet ıyıydı. Yarın Lamzu energon ile güzel bir deneme sansım olacak, yarını beklerseniz yazabılırım.
Wraith soa elimde var ancak daha alıp, 3-5 gün denemedim sadece kutusundan cıkardım bir baktım ve hızlı değildi stoppıng gayet ıyıydı. Yarın Lamzu energon ile güzel bir deneme sansım olacak, yarını beklerseniz yazabılırım.
wraith spirit of aim alacağım kesin yada hyperx s pro diye mousepad var amazonda hellianın kullandıgı onu mu alsam oda speed ama ya spirit of aim hybrid-speed yada hyperx fury pro alacagım siz hybrid mı aldınız ?Benim energon geldi hocam, spirit of aime gore yuzeyı daha pürüzlü ve bence stoppingi daha iyi.
speed versıyonu mu ?Wraith SOA elimde var ancak daha alıp, 3-5 gün denemedim sadece kutusundan cıkardım bir baktım ve hızlı degıldı stoppıng gayet ıyıydı. Yarın Lamzu Energon ile güzel bir deneme sansım olacak, yarını beklerseniz yazabılırım.
Evet.speed versıyonu mu ?
Speed olanın stoppingi energona göre daha iyi, energon daha hızlı bır model.Wraith spirit of aim mi hızlı değildi ve stoppıng gayet ıyıydı? Eger oyleyse Speed'ı mı alsam bılemedım aimim kayar diye korkuyordum genelde CS:GO Valorant oynuyorum.
Speed olanın stoppingi energona göre daha iyi, energon daha hızlı bır model.
burdaBenim energon geldi hocam, spirit of aime gore yuzeyı daha pürüzlü ve bence stoppingi daha iyi.
Oyunda oldugumdan aceleyle yazdım affola, spirit of aimin stoppingi energona göre daha iyi, energon pürüzsüz ve safi hızlı bir pad. Yine kontrolu var ancak, spirit daha başaralı stopping konusunda bana göre. Orada pürüzlü yazarken spirit of aim yazmayı unutmusum, energon pürüzsüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.