VGN F1 Pro Max vs Razer Viper V2 Pro

Saticisi kim Trendyolda?
1722513941868.png

Saticisi kim Trendyolda?
T-GEX diye bir yer 1 satıcı daha var böyle bilinmedik ama burdan alınırmı bilmiyorum bide isminde viper v2 pro KBS yazıyor KBS nedir ?

Bilemiyorum hocam, saticiyi da bilmiyorum o yüzden alin diyemem.
bir arkadaş bunu onermıstı suanda neredeyse viper v2 pro ile aynı
fiyatı bunu mu alsam bılemedım hıc duymadım bu markayı
viper v2 pro ozellık acısından daha ıyı galiba

Bilemiyorum hocam, saticiyi da bilmiyorum o yüzden alin diyemem.

Merhaba son kez çok çok önemli bir soru sorabilir miyim? Çok önemli Viper V2 Pro aldım ama bir sorum var lütfen geri dönüş yapar misiniz?

Son düzenleme:
Tabi ki, dinliyorum.
Merhaba. Bu Razer Viper V2 Pro güncellendi mi? Bugün aldım 59 gram diye biliyordum 58'e düşmüş ve dongle alınca 4K Hz oluyor diye biliyordum. Şu an ayrı dongle alınca 8K Hz oluyor pil ömrü 80'den 90'a çıkmış. Bu kafama takıldı ürün güncellendi mi? Bir farkı var mı bunu aldım yani güncel olanı aldım daha mı iyi? kutuda ozellıkler degısmis yani mouse degısmıs

Gram konuları fark etmez, uretimden uretime -1+1 gram olarak degiskenlik gosterebiliyorlar. Dongle meselesi evet 8KHzye çıkarılmış. Kutusunu vesaire bilemiyorum. Kutusunu saklamistim, aklima gelirse kutu ustune vesaire bakarim.

Gram konuları fark etmez, uretimden uretime -1+1 gram olarak degiskenlik gosterebiliyorlar. Dongle meselesi evet 8KHzye çıkarılmış. Kutusunu vesaire bilemiyorum. Kutusunu saklamistim, aklima gelirse kutu ustune vesaire bakarim.
yani bu guncellenmıs urun demı cunku vatan bılgısayarda guncel olmayanı 4k hz yazanı vardı 59 gramı olan vardı bu guncel olan yanı demı bunu aldıgım daha mı ıyı olmus sızce ? ve mouse u yenı aldıgım ıcın pili bitene kadar kullanayımmı yoksa kullanmadan şarja mı takayım ? ve bilgisayarın usb yerındenmı şarj etmelıyım en saglıklı sonuc ıcın kullanma talımatında ılk kullanımdan once full şarj edin yazıyo

Şarjı dolu geliyor zaten, %60 civarında gelir tahmini. Dongle ile 2.4Ghz aparatı birlikte geliyor zaten. Öbür girişine de icinden cikan kabloyu takacaksin, öbür USB girişini de herhangi bir USB 3.0 girişine takabilirsiniz.

Şarjı dolu geliyor zaten, %60 civarında gelir tahmini. Dongle ile 2.4Ghz aparatı birlikte geliyor zaten. Öbür girişine de icinden cikan kabloyu takacaksin, öbür USB girişini de herhangi bir USB 3.0 girişine takabilirsiniz.
2.0 ile farkı varmı usb nin ? suan mouse u taktım yeşil ışık yanıp sonuyor galıba şarjı %100 ve sankı medıamarkta denedıgımden daha basık gıbı geldı ama aynı urunu aldım anlamadım valla
dongle baglama ıslemı ıse mouse u şarj ettigim kısmı dongle a dıger usb tarafını pc ye baglıyacagım demı ? 2.0 ve 3.0 var 3.0 a olmuyo denedım yanlıs bakmıs olabılırım ama farkı varmı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı