VGN F1 Pro vs VGN F1 Pro Max vs G PRO X Superlight

Hayır şimdi trip atmayın :) Ben sadece farklarını merak ediyorum tutuş olarak sıkıntı yaşamam bana göre performansı önemli aralarındaki performans farkları nelerdi tutuş haricinde
Trip atmıyorum, yazdığım şeyi okumuyorsunuz. Performans farkı olmaz aralarında. Hangisi hoşunuza gittiyse şekil olarak onu alın derim o zaman. Onun dışında scrollde mouse switchi kullanıldığı için rahatsız olurum derseniz F1 serisinden alın.

@Error ve @Kaan Diktaş hocam bilgilidir bu konularda, onların da görüşünü alabilirsiniz garanti olması açısından.
 
Trip atmıyorum, yazdığım şeyi okumuyorsunuz. Performans farkı olmaz aralarında. Hangisi hoşunuza gittiyse şekil olarak onu alın derim o zaman. Onun dışında scrollde mouse Switch'i kullanıldığı için rahatsız olurum derseniz F1 serisinden alın.

@Error hocam bilgilidir bu konularda, onun da görüşünü alabilirsiniz garanti olması açısından.

Cansınız hocam teşekkürler bilgiler için anlamadığım tek şey bu scroll şeyinde farklı Switch'ler dedin ya biri tekerlek falan kullanıyor diye rahatsız olursanız almayabilirsiniz dedin ya ne tür bir fark oluyor scroll da?
 
Cansınız hocam teşekkürler bilgiler için anlamadığım tek şey bu scroll şeyinde farklı Switch'ler dedin ya biri tekerlek falan kullanıyor diye rahatsız olursanız almayabilirsiniz dedin ya ne tür bir fark oluyor scroll da?
Yok bazıları mouse tekerleği illa sert olsun şeklinde istiyor. R1 serisinde tekerlek kısmında da normal switch var biraz daha yumuşak, F1 serisinde scroll switchi var. Scroll switchi ile normal switch arasıdaki farkları tam bilmiyorum ama hissiyat açısından fark var sanırım, scroll switchi daha sert bir hissiyata sahip galiba. Ki bende R1 Pro var scrollünün hissiyatı çok hoşuma gitti.
 
Yok bazıları mouse tekerleği illa sert olsun şeklinde istiyor. R1 serisinde tekerlek kısmında da normal Switch var biraz daha yumuşak, F1 serisinde scroll Switch'i var. Scroll Switch'i ile normal Switch arasıdaki farkları tam bilmiyorum ama hissiyat açısından fark var sanırım, scroll Switch'i daha sert bir hissiyata sahip galiba. Ki bende R1 Pro var scrollünün hissiyatı çok hoşuma gitti.

Anladım teşekkür ederim cevaplar için iyi akşamlar :) <3
 
Biraz daha çıkarsan Fantech helios 2 pro da bakılabilir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı