VGN V87 alınır mı?

Bütçe
2500

oxusjaxartes

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

VGN V87 alınır mı sizce? Şu anda 2300 TL'den satılıyor. Sizin tavsiyeleriniz ne olur? TKL güzel bir klavye arıyorum 2500 TL'yi geçmeyecek şekilde.

Bu klavye ile oyun da oynamayı düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla 5-6 ms gecikme varmış. :/

Kaç ms olduğu konusunda bir bilginiz var mı hocam? Bir de 2.4 özelliği aktifken 2-3 saniyelik takılmalar oluyormuş bir kullanıcı yorumundan gördüğüm kadarıyla. Sizin fikriniz ve yorumunuz bu konuda nedir?
sadece ttakılma degil messela şuan yazıyorum (abbartıssız söylüyor)um parantez kapatmadan evvel kendi kendine kapandı klavye :D kendi kendine basmalar bazen basılı tutulmalar almayın pişman olu(burda da kapandı fskjasfajkl )

sadece ttakılma degil messela şuan yazıyorum (abbartıssız söylüyor)um parantez kapatmadan evvel kendi kendine kapandı klavye :D kendi kendine basmalar bazen basılı tutulmalar almayın pişman olu(burda da kapandı fskjasfajkl )
Cevabınız için teşekkürler. VGN V87 yerine Aula F75 aldım Temu'dan, şu anda onu bekliyorum.

Cevabınız için teşekkürler. VGN V87 yerine Aula F75 aldım Temu'dan, şu anda onu bekliyorum.
Güncelliyorum durumu :D gönderdikleri klavye kusurluymuş yenisiyle değiştirdiler. 1 kere göndermiştim kusur bulmamışlardı. 2. gönderişimde eğer kusur yoksa çöpe atın istemiyorum diye bi artistlik yapmıştım. Kusurlu diyip yenisini gönderiyoruz dediler :) Ve genel olarak klavye çook iyi 3 gündür şarjı %85 te

Güncelliyorum durumu :D gönderdikleri klavye kusurluymuş yenisiyle değiştirdiler. 1 kere göndermiştim kusur bulmamışlardı. 2. gönderişimde eğer kusur yoksa çöpe atın istemiyorum diye bi artistlik yapmıştım. Kusurlu diyip yenisini gönderiyoruz dediler :) Ve genel olarak klavye çook iyi 3 gündür şarjı %85 te
Kablolu kullanacam. V87'yi almamı tavsiye eder misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı