bora3529
Decapat
Nasıl uymuyor hocam, tuşu bastırınca oturmuyor mu? Bir de aldığınız keycaplerin alt kısmını fotoğraf çekip atabilir misiniz?Geçtiğimiz haftalarda Temu'dan bu ürünü VGN V87 klayvem için satın almıştım. Şimdi takmaya çalışınca fark ettim ki switch girişleri birbiri ile uymuyor. Alırken muhtemelen uyar deyip çok dikkat etmedim. Bu klavyenin tuş profili nedir ve örnek linkler atma şansınız var mıdır acaba? Teşekkürler.
Nasıl uymuyor hocam, tuşu bastırınca oturmuyor mu? Bir de aldığınız keycaplerin alt kısmını fotoğraf çekip atabilir misiniz?
Sizin klavyenin tuş profili MDA ama dediğim gibi yine de uyması lazım. PCB'ye zarar vermemek için switchi yerinden çıkarıp sonra keycapi takmayı dener misiniz? Biraz zorlasa da takılması lazım.Ama benim klavyenin tuş profili nedir bulamadım bir yardımcı olur musunuz?
Sizin klavyenin tuş profili mda ama dediğim gibi yine de uyması lazım. PCB'ye zarar vermemek için switchi yerinden çıkarıp sonra keycapi takmayı dener misiniz? Biraz zorlasa da takılması lazım.
Rica ederim, hayırlı olsun.Switchleri çıkarmadan denedim. Ben önceki sefer biraz fazla korkmuşum. Hafif güç uygulayınca oturdu. Teşekkür ederim hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.