VGN V87 için doğru keycaps nedir?

bora3529

Decapat
Geçtiğimiz haftalarda Temu'dan bu ürünü VGN V87 klayvem için satın almıştım. Şimdi takmaya çalışınca fark ettim ki switch girişleri birbiri ile uymuyor. Alırken muhtemelen uyar deyip çok dikkat etmedim. Bu klavyenin tuş profili nedir ve örnek linkler atma şansınız var mıdır acaba? Teşekkürler.

Geçtiğimiz haftalarda Temu'dan bu ürünü VGN V87 klayvem için satın almıştım. Şimdi takmaya çalışınca fark ettim ki switch girişleri birbiri ile uymuyor. Alırken muhtemelen uyar deyip çok dikkat etmedim. Bu klavyenin tuş profili nedir ve örnek linkler atma şansınız var mıdır acaba? Teşekkürler.
Nasıl uymuyor hocam, tuşu bastırınca oturmuyor mu? Bir de aldığınız keycaplerin alt kısmını fotoğraf çekip atabilir misiniz?

Hocam kusura bakmayın, mesaj attığımı sanıyordum atmamışım. Klavyenin altındaki kendi Keycaps'i, yandaki beyaz olan Temu'dan aldığım keycaps. Biraz bakınca belli oluyor zaten neden uymadığı. Ama benim klavyenin tuş profili nedir bulamadım bir yardımcı olur musunuz?

Nasıl uymuyor hocam, tuşu bastırınca oturmuyor mu? Bir de aldığınız keycaplerin alt kısmını fotoğraf çekip atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_6285.JPG
    IMG_6285.JPG
    104,6 KB · Görüntüleme: 72
Sizin klavyenin tuş profili mda ama dediğim gibi yine de uyması lazım. PCB'ye zarar vermemek için switchi yerinden çıkarıp sonra keycapi takmayı dener misiniz? Biraz zorlasa da takılması lazım.

Switchleri çıkarmadan denedim. Ben önceki sefer biraz fazla korkmuşum. Hafif güç uygulayınca oturdu. Teşekkür ederim hocam :)

Dosya Ekleri

• IMG_6287.JPG
    IMG_6287.JPG
    331,1 KB · Görüntüleme: 76

Technopat Haberler

Geri
Yukarı