Victor notebooklar nasıl ?

Nedim Aşıcı

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar size 2 sorum var

1-Victor notebooklar iyi mi? Ve kendi sitesinden rahatca guvenli bi sekilde alışveris yapabilir miyim?

2-Asus x550jk notebook sizce nasıl günümüzdeki oyunlardan iyi performans alır mıyım makinede 4 gb ram var ama ben 4 gb daha ekleteceğim gta5 vs. Oyunlardan nasıl performans alırım ve bu notebooku hangi siteden alabilirim?

Asus X550JK XO012D Notebook Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook

Merhaba öncelikle bahsettiğiniz iki marka arasinda ki fiyat farkı önemli derecede denilebilir.
Daha sonra size araştırma yapmış biri olarak tavsiyem eğer Viktor gibi bir firmaya ayırabilecek bütçeniz var ise araştırmanızi daha geniş tutmanın olacaktır. Örneğin 3000 tl civarı ürün olarak msi serisi her ne kadar Viktor Monster serilerine oranla düşük donanımlı kalsada tasarım ve malzeme kalitesi olarak tartışmasız birincidir, aynı zamanda yazılımsal olarak da problem yasamazsınız.

2.öneride ki laptop gta 5 için ideal bir laptop sayılmaz tavsiye edebileceğim siteler ebrarbilgisayar, pcdepo, kliksa, sanalmarketim dir her firmada farklı ürünler farklı kampanyalara sahiptir.

Tavsiyem 1920x1080p ekranlı bir ürün almanız olacaktır tabiki öncelikle bütçe belirlerseniz farklı tavsiyeler yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı