Ben de denemedim ve yorum yapmıyorum. Denemediyse neye göre yorum yapıyor?
Firmanın daha önceden yaptığı oyunlara göre.
Ben de denemedim ve yorum yapmıyorum. Denemediyse neye göre yorum yapıyor?
Ama sonuç olarak bu farklı bir oyun. Serinin tüm oyunlarının aynı olması gerekmiyor. O zaman soru "Victoria 2 zor mu?" şeklinde olurdu.Firmanın daha önceden yaptığı oyunlara göre.
Ama sonuç olarak bu farklı bir oyun. Serinin tüm oyunlarının aynı olması gerekmiyor. O zaman soru "victoria 2 zor mu?" şeklinde olurdu.
Sonuç olarak bu oyunu deneyimlemediniz. Victoria serisi hakkında yorum yapabilirsiniz, ama bu oyun hakkında yorum yapmanız doğru değil.Bakın şimdi FromSoftware oyun yapsa insanların çoğu bu oyunun zor olacağını tahmin eder olayda tam olarak bu.
Sonuç olarak bu oyunu deneyimlemediniz. Victoria serisi hakkında yorum yapabilirsiniz, ama bu oyun hakkında yorum yapmanız doğru değil.
Sadece videolardan bile oyun mekaniklerinin Victoria 2'den büyük ölçüde farklı olduğu anlaşılıyor.Burada açık dünya oyunu falan tartışmıyoruz strateji oyunu daha ne ekleyebilirki.
Sadece videolardan bile oyun mekaniklerinin victoria 2'den büyük ölçüde farklı olduğu anlaşılıyor.
Sen daha demin demedin mi?2010 da çıkan oyunla 2022 oyununu mu karşılaştırdınız cidden.
Sen daha demin demedin mi?
Eki Görüntüle 1554412
Oyun mekaniği tamamen değişikse o zaman nasıl önceki oyuna dayanan deneyime göre yorum yapma hakkına sahipsiniz? Kendinizle çelişiyorsunuz.
Ne alaka ne? Aynı oyunlar mı? Victoria serisi tamamen ekonomiye dayalı ama Victoria 2 ve Victoria 3 arasında büyük farklar olduğu internetten azıcık bakarak, oynamadan bile anlaşılabiliyor.Adamlar Hearts of Iron 4 gibi oyunları da yaptı sadece victoria serisi mi var sanıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.