Victus 16 7Z591EA laptopta MUX var mı?

Keşke benim siparişte gelseydi de bende kurcalayabilseydim ama maalesef gelmedi. Yarın para iadesi yapacaklarmış bir daha da Amazon'dan tırnak makası bile almam.

Hocam üzüldüm çok büyük talihsizlik olmuş ya.

Single Language adı üstünde, tek dil demek. O fark yaratmaz. Sorun yoksa sanmıyorum bir şey olacağını. İlk kurulum sonuçta. Birkaç açıp kapatmaya gidebilir.

Evet mevcut. Yeni kasa 4000 serisi bulunan Victus 16 modellerinin hepsinde MUX olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim artık. Tam düşündüğüm gibi, MUX koymamaları için bir sebep yok.

Anlamadığım bir şekilde bugün bilgisayarı açtığım zaman güncelleştirmeleri denetle dediğimde dün SS attığım sorun geçmiş hocam artık gözükmüyorlar. Bugün 2-3 saat yine kullandım tarayıcı, YouTube Vs'da gezerken 27-28 dereceden yukarı çıkmıyor sıcaklık değerleri ve fanlar 1800RPM gibi bir değerde çalışıyorlar. Biraz harici ekran kartını denedim 40 derece civarlarındaydı oda. Şu an için bir sorun yok kullanıyorum yardımlarınız için size tekrar teşekkür ediyorum. Fakat Omen Gaming Hub'da gördüğüm kadarıyla RAM olarak sanırım W11 biraz fazla abanıyor. İleride bir sanırım bir 16 daha takmam gerekecek.

Fakat Omen Gaming Hub'da gördüğüm kadarıyla RAM olarak sanırım W11 biraz fazla abanıyor. İleride bir sanırım bir 16 daha takmam gerekecek.

Gaming Hub içinde optimizer adlı bir seçenek var. Onun içinden booster sekmesine girip Memory Boost açın, optimize et derseniz kullanımı biraz düşürür.

Gaming Hub içinde optimizer adlı bir seçenek var. Onun içinden booster sekmesine girip Memory Boost açın, optimize et derseniz kullanımı biraz düşürür.

Hocam peki fan mod ayarlamaları nasıl olmalı? 3 mod bulunuyordu ben default modda kullanıyorum çok ağır iş yapmadığım için. Sanırım bir performance ve comfort modları daha vardı AAA oyun oynarken veya rekabetçi oyunlarda hangi moda ayarlamalıyım bilgisayar kendisi halleder mi?

Oyun oynarken performans moduna alabilirsiniz. Ekstra olarak +15W ekliyor GPU'ya (Dynamic Boost 2.0 ile) performans modu. AAA oyunlarda katkısı olur birazcık.

Öncelikle herkese selam.
Laptop kurulumu driver yüklemeleri derken 2 saatlik bir deneyimim oldu. İlk izlenimlerimi aktarmak isterim. Fanlar ilk güncellemeler yapıldığı esnada sesli çalışıyordu fakat sonra sesini duyamaz hale geldim. Fakat otomatik bir BIOS güncellemesi oldu o esnada fanların uçak motorundan farkı yoktu komşular kapıya dayanacak sandım güncellemeden hemen sonra düzeldiler ve memnunum şu an için. Oyun testi vs yapamadım henüz. Gelelim MUX olayına, hayırlı olsun diyorum nur topu gibi bir MUX Switch'imiz var. Görseli ekliyorum.

Eki Görüntüle 1870474

Eki Görüntüle 1870476

Ekran kalitesi beklediğimden iyiydi tatmin edici. Fakat Windows 11 bugundan mı yoksa eski laptopumdaki kullanıcı hesabımı kullandıgımdan mıdır nedir bilmiyorum Windows 11 güncelleştirmeler yüklü olmasına rağmen yukarıdaki gibi görünüyor. Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş hiç sürücü yok donanımsal bir sıkıntıya rastlamadım ses olsun Wi-Fi olsun vs sorunsuz çalışıyor anlamadım.
İndir ve yükle dedikçe 0x80248007 hatası alıyorum. AMD sürücüsü, NVIDIA Denetim Masası ve GeForce Experience herhangi bir hata vermeden sıkıntısız çalışıyor mesela anlayamadım. Masaüstüne programların simgeleri Vs'da gelmiyor ayrıca hepsini manuel yapmak zorunda kalıyorum simgeler falan gözükmüyor sanırım bir ara yeniden format atmam lazım.
Başta @Astiva hocam olmak üzere konuya yorum yapan yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Hocam yeni bir konu açıp deneyimlerinizi, FPS ve sıcaklık testlerinizi paylaşma şansınız var mı? İnternette bu laptop hakkında hiç inceleme, test videosu bulamadım. Gerçekten çok çok iyi olur müsaitseniz.

Mux switchin sadece rgb klavyeli victuslarda olduğu kesin mi hocam ? Tek renk beyaz olanlarda yok mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı