EAydinn
Centipat
Keşke benim siparişte gelseydi de bende kurcalayabilseydim ama maalesef gelmedi. Yarın para iadesi yapacaklarmış bir daha da Amazon'dan tırnak makası bile almam.
Hocam üzüldüm çok büyük talihsizlik olmuş ya.
Single Language adı üstünde, tek dil demek. O fark yaratmaz. Sorun yoksa sanmıyorum bir şey olacağını. İlk kurulum sonuçta. Birkaç açıp kapatmaya gidebilir.
Evet mevcut. Yeni kasa 4000 serisi bulunan Victus 16 modellerinin hepsinde MUX olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim artık. Tam düşündüğüm gibi, MUX koymamaları için bir sebep yok.
Anlamadığım bir şekilde bugün bilgisayarı açtığım zaman güncelleştirmeleri denetle dediğimde dün SS attığım sorun geçmiş hocam artık gözükmüyorlar. Bugün 2-3 saat yine kullandım tarayıcı, YouTube Vs'da gezerken 27-28 dereceden yukarı çıkmıyor sıcaklık değerleri ve fanlar 1800RPM gibi bir değerde çalışıyorlar. Biraz harici ekran kartını denedim 40 derece civarlarındaydı oda. Şu an için bir sorun yok kullanıyorum yardımlarınız için size tekrar teşekkür ediyorum. Fakat Omen Gaming Hub'da gördüğüm kadarıyla RAM olarak sanırım W11 biraz fazla abanıyor. İleride bir sanırım bir 16 daha takmam gerekecek.