Victus 16 limit nasıl öğrenilir?

Hiçbir gaming laptop üreten firma biz işlemcimize limit koyuyoruz ya da koymuyoruz demez bu kandırmak olmuyor.
Eğer bu limitler kullanımda sorun çıkarıyorsa evet bence söylemeleri lazım.

Mesela bu limitler oyunda fps değerinde etki etmeyebilir ancak low %1 ve 0.1 değerlerin düşük olabilir buda oyun denyimini baya balatalar.

Son düzenleme:

Mesela bu limitler oyunda fps değerinde etki etmeyebilir anca low %1 ve 0.1 değerlerin düşük olabilir.

Daha firmalar kendi cihazlarında kullandıkları ekran kartının kaç Watt çektiğini bile söylemiyor niye söylesin ki limit olup olmadığını? Şahsen 3.5 aydır Victus 16 kullanıcısı olarak oyunlarda herhangi bir FPS drobu yaşamıyorum. Burda önemli olan kısım tüketicinin tatmin olup olmaması. Zaten cihaz ısınmıyor limitlerden dolayı.

Normalde cıhazın coğu bilgisini vermeleri lazım ama limitleri belirtsin demek ütopik bir durum, daha ekran kartının değerini, port bilgilerini doğru düzgün vermeyenler var. Kendin araştırıp görcen artık.
Belirtseler güzel olur aslında ama alan kullanıcıların %98lik kısmı buna dikkat etmeyecek. Ama dediğiniz gibi adam 4060 yazıyor geçiyor kaç w falan yazmıyor sen araştırıp bulacaksın limitleri söylemeleri imkansız gibi birşey.

Mesela bu limitler oyunda fps değerinde etki etmeyebilir ancak low %1 ve 0.1 değerlerin düşük olabilir buda oyun denyimini baya balatalar.

2 sene 3070'li Hp kullandım, şimdide 4090 lı kullanıyorum. Hiçbir oyunda FPS drop görmedim.
Biri AMD biri intel.

Benim limitleri sorun etmemem fiyatıdır.
Limitsiz alt model CPU alacağıma limitli üst modeli tercih ederim.

FPS drop yemiyorsa, yemişim limiti..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı