PPT SLOW kısmında daralma var.PPT Slow, o kısımda birkaç limit var gibi duruyor çok emin olamadım ama. @erengore bakabilir misin?
PPT Slow, o kısımda birkaç limit var gibi duruyor çok emin olamadım ama. @erengore bakabilir misin?
Yani çok büyütülecek bir limit söz konusu mudur?PPT SLOW kısmında daralma var.
Yani çok büyütülecek bir limit söz konusu mudur?
Kullanıcısına bunu layık görüyor, %1 FPS'Leride düşük Technopat videosunda.AMD işlemcili modele neden limit koyuyor bu firma anlayamıyorum gerçekten.
Performans kaybı yaşarsın, R23 testi yap diğer markaların cihazlarıyla karşılaştır istersen.
Kullanıcısına bunu layık görüyor, %1 FPS'Leride düşük Technopat videosunda.
Hocam siz fps drop yaşamadınız diye ben limitli cihazları insanlara öneremem bir alt model cpu olsun, limitleri iyi olsun sonra sıkıntılar yaşansın istemem.2 sene 3070'li Hp kullandım, şimdide 4090 lı kullanıyorum. Hiçbir oyunda FPS drop görmedim.
Biri AMD biri intel.
Benim limitleri sorun etmemem fiyatıdır.
Limitsiz alt model CPU alacağıma limitli üst modeli tercih ederim.
FPS drop yemiyorsa, yemişim limiti..
Sponsor da alıp video cekenlere "serin" diye tanittiriyorlar bir de, D.A kanalinin yorumlarini okudum cidden cok iyi satislar elde ettiler Throttle ile. Yazik valla.Hocam siz fps drop yaşamadınız diye ben limitli cihazları insanlara öneremem bir alt model cpu olsun, limitleri iyi olsun sonra sıkıntılar yaşansın istemem.
Firmanın limitleri basıp cihazı soğuk olarak lanse etmesi bana göre sahtekarlık.
PPT Slow kısmı tam olarak nedir? %100 olması neyi ifade ediyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.