Victus 16 limit nasıl öğrenilir?

Hocam siz fps drop yaşamadınız diye ben limitli cihazları insanlara öneremem bir alt model cpu olsun, limitleri iyi olsun sonra sıkıntılar yaşansın istemem.

Firmanın limitleri basıp cihazı soğuk olarak lanse etmesi bana göre sahtekarlık.

Ben sana "tavsiye ediceksin, yoksa falakaya yatırırım" gibi şeyler mi söyledim?

Kaldı ki anlamadığınız olay şudur.
Herkes limitlilerden bahsediyor ama kimse limitsiz bilgisayar bak budur demiyor yada diyemiyor.

Merak ediyorum limitli dediğiniz bilgisayarın limitsiz dediklerinizden farkı nedir.

FPS'de limitli bilgisayarlar sizin limitsizleri geçerse o zaman sahtekar kim olacak?

Bu arada fiyatlarıda göz önünde bulurmak gerekli.
Çünkü limitleri ile 93'e aldığım PC limitsiz 120'ye alınan bir PC ile aynı yada yakın FPS'yi veriyorsa sahtekar biraz daha 120lik pc olur.

FPS'de limitli bilgisayarlar sizin limitsizleri geçerse o zaman sahtekar kim olacak?

Güldürdünüz, aynen limitli cihaz limitsiz cihazı geçecek rüyanızda mı?

PPT değeri izin verilen maksimum güç oranıdır. %100'e ne kadar yakınsa o kadar güç tüketim izni vardır. Neyi yorumladığınızı biliyor musunuz?

60W değerinde oluyor o olay onu diyorum ben.

Ben sana "tavsiye ediceksin, yoksa falakaya yatırırım" gibi şeyler mi söyledim?

Kaldı ki anlamadığınız olay şudur.
Herkes limitlilerden bahsediyor ama kimse limitsiz bilgisayar bak budur demiyor yada diyemiyor.

Merak ediyorum limitli dediğiniz bilgisayarın limitsiz dediklerinizden farkı nedir.

Bu arada fiyatlarıda göz önünde bulurmak gerekli.
Çünkü limitleri ile 93'e aldığım PC limitsiz 120'ye alınan bir PC ile aynı yada yakın FPS'yi veriyorsa sahtekar biraz daha 120lik pc olur.
O yüzden 2 nesil önceki limitsiz i7 11800h işlemci victuslarada bulunan r7 7840hs ile benzer çoklu çekirdek sonuçları veriyor.

Güldürdünüz, aynen limitli cihaz limitsiz cihazı geçecek rüyanızda mı?

60W değerinde oluyor o olay onu diyorum ben.

Buyur kardeş çıkar göster!

Hala daha limitsiz nasıl birşey ben bilmiyorum. Kaç haftadır buradayım sadece limitlide limitli, limitlide limitli başka birşey duymadım.

Biride çıkıp al ulan limitsiz bilgisayar FPS'si böyle olur demedi. Çıkar vur masaya görelim.

Buyur kardeş çıkar göster!

Hala daha limitsiz nasıl bir şey ben bilmiyorum. Kaç haftadır buradayım sadece limitlide limitli, limitlide limitli başka bir şey duymadım.

Biride çıkıp al ulan limitsiz bilgisayar FPS'si böyle olur demedi. Çıkar vur masaya görelim.

Ya kardeşim sana dedik ya ThrottleStop indir limits SS at kendin göreceksin, git R23 testi yap düşük performans verecek.

Hangi olay? 60W dediğin değer işlemcinin turbo gücü zaten.
O işlemci daha fazla çekebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı