Victus 16 limit nasıl öğrenilir?

16998874082817022023928868416709.jpg

Evet 500mhz throttle yiyor.

HP'nin bu işlemcilere limit koymasının bir anlamı yok ya, ne kadar saçma.

Yapmanıza gerek yok. 60W sabitlenmiş sisteminiz. Throttle var. Aşırı büyük değil ama var.

65W Fast limit. 60W Slow Limitiniz var gibi görünüyor.
Baktığımızda çok basit bir şey gibi gözüküyor. Bu limitin kaldırılamaması çok saçma gerçekten. Hani bu limit olmasa ne kadar ısınacak ki laptop? Anladığım kadarıyla fazla bir limit yok ve sıcaklık konusunda gayet normal çalışıyor cihaz. O limit olmasa kaç derece fark edecek sanki..

Tek bildigi düz FPS, adam düz mantık ile gidip tartısmaya calısması yok mu bir de :D Throttle olan cihazin takilmamasinin asiri az bir olasiligi var. Buna bile begenmedim atmis :D

Gaming Laptop alacak olan adam tabiki de FPS'e önem verecek senin gibi skora mu önem vericek 😃? Bu kadar çok meraklıysan git limitsiz işlemcine GTX 1650 kart tak bakalım limitli 4060 sistem ile kapışabilecek mi.

Son düzenleme:
gaming laptop alacak olan adam tabii ki de FPS'e önem verecek senin gibi skora mu önem verecek 😃? Bu kadar çok meraklıysan git limitsiz işlemcine GTX 1650 kart tak bakalım limitli 4060 sistem ile kapışabilecek mı?

Aldığı skor performans olarak neyin önde, neyin geride olduğu gösteriyor? Sen hala sana uzun uzun anlatmama rağmen anlayamamışsın daha bir şey diyemiyorum.

gaming laptop alacak olan adam tabii ki de FPS'e önem verecek senin gibi skora mu önem verecek 😃? Bu kadar çok meraklıysan git limitsiz işlemcine GTX 1650 kart tak bakalım limitli 4060 sistem ile kapışabilecek mı?

Skor geride olursa soğutma da geride oluyor zaten. Soğutmanın kötü olması birçok şeyi beraberinde getiriyor, stabil bir oyun performansı alamamak gibi vs.

Skor geride olursa soğutma da geride oluyor zaten. Soğutmanın kötü olması birçok şeyi beraberinde getiriyor, stabil bir oyun performansı alamamak gibi vs.

Hiçbir şekilde FPS drobu yemiyorum şahsen. Onu geçtim cihaz limitlerden dolayı ısınmıyor. İşlemci soğutması sence çok önemli mi Victus modelleri için?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı